04 / 05 / 2024

Deichmann, Türkiye'deki mağaza sayısını 61'e çıkaracak!

Deichmann, Türkiye'deki mağaza sayısını 61'e çıkaracak!

Almanya'da bin 200 mağazayla faaliyet gösteren ayakkabı firması Deichmann, Türkiye performansıyla grubunun 1 numarası oldu. Deichmann Türkiye Genel Müdürü Atilla Özkul, 'Geçen yıl yüzde 23 büyüdük' dedi



Almanya'da bin 200 mağazayla faaliyet gösteren ayakkabı firması Deichmann, Türkiye performansıyla grubunun 1 numarası oldu. Metrekare başına ciro değerlendirmesinde iki yıldır üst üste birinci olduklarını belirten Deichmann Türkiye Genel Müdürü Atilla Özkul, 'Geçen yıl yüzde 23 büyüdük' dedi.

BİRİNCİ GÜNDEM TÜRKİYE

Bu yılki Deichmann Genel Kurulu'nda en fazla Türkiye'nin konuşulduğunu dile getiren Özkul, 'Eskiden o masada Türkiye'nin adı geçmezken şimdi tek gündem Türkiye' dedi. Markanın geçen yıl Türkiye'den 2.4 milyon çift ayakkabı ve çorap satın aldığına dikkat çeken Özkul, bu rakamın 2011'de yeni açılacak mağazalarla ciddi anlamda artacağını dile getirdi.

CİNDY İLE DEVAM EDİYORUZ

2 yıldır Cindy Crawford'un Deichmann için koleksiyon hazırladığını dile getiren Özkul, Türkiye'den de Cindy'nin kataloğuna ciddi bir talep olduğunu söyledi. Türkiye'de 41 olan mağaza sayısını yıl sonuna kadar 61'e çıkaracaklarını dile getiren Özkul, 2013'e kadar Türkiye'de 100 mağazaya ulaşmayı hedeflediklerini belirtti.
Sabah


Geri Dön