04 / 05 / 2024

Deka Taahhüt Yapı Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Deka Taahhüt Yapı Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Deka Taahhüt Yapı Gıda Limited Şirketi Memduh Delikaya tarafından 1 milyon TL sermaye ile 22 Haziran 2015 tarihinde Pendik'te kuruldu.



Deka Taahhüt Yapı Gıda Limited Şirketi Memduh Delikaya tarafından 1 milyon TL sermaye ile 22 Haziran 2015 tarihinde Pendik'te kuruldu. 

Deka Taahhüt Yapı Gıda Limited Şirketi iş konusu;1 - Her türlü restoran, cafe, kafeterya , büfe , lokanta gibi gıda satışının yapılabileceği tesisleri kurar, işletir, kiralar, kiraya verir ve bu gibi yerlerin rezervasyon ve organizasyon işlerini yapar. 2 -Her türlü tabldot yemek üretimi , büfelere ve kafeteryalara gıda malzemeleri  üretimi ve satışını, üretilen yemeklerin servis hizmetlerini, pazarlamasını ve dağıtımını yapmak. Gerçek ve tüzel işletmelerin yemekli toplantılarının organizasyonunu yapmak. Yemek üretim tesisleri kurmak, kurulu olanları devir almak.  3 - İkamet amaçlı binaların inşaatı (müstakil konutlar, birden çok ailenin oturduğu binalar, gökdelenler ahşap binaların inşaatı vb.nin inşaatı) yapmak.  4 -Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak 5- Her türlü gıda ve temizlik maddelerinin toptan ve perakende alım satımını imalatı ve üretimini yapmak. Yurt içinde ve yurt dışında tanıtımını ve pazarlamasını yapmak 6- Akıllı ev sistemleri , yazılımı , montaj ve uygulamalarını yapmak , yaptırmak. 7- Ana Sözleşmede yapılabilecek   işlerle ilgili taahhütlerde bulunmak ve ilgili işleri yapmak yada başkalarına yaptırmak. 8- Konusu ile ilgili olarak her türlü emtia , makine ve teçhizat , taşıt alımı ,  ithal ve ihracatını yapmak. 9- Konusu ile ilgili olarak ithal ve ihraç edilecek emtianın hava , deniz , demir ve karayolu ile ulaşımı sigortalama gümrükleme işlemlerini ve depolama tahmil ve tahliye işlemlerini yaptırabilir. 10- Konusu ile ilgili her türlü bayilikler ve temsilcilikler alabilir , verebilir. 11 - Konusu ile ilgili bilumum dahili ve harici ticaret yapmaya , ithalatta ve ihracatta bulunabilir 12- Şirket satın aldığı menkul mallar üzerinde menkul mal rehni ticari işletme rehni yapabileceği gibi  başkalarına ait menkul mallar üzerinde de kendisi lehine menkul mal rehni ticari işletme rehni ve gayri menkul mallar üzerinde kendisi lehine gayri menkul rehni tesis ve gerektiğinde fek edebilir. 13 - Şirket arsa ve gayrimenkul satın alabilir. 14 - Şirket  sahip olduğu arsa ve gayri menkul malları satabilir, kiraya verebilir, ipotek edebilir ve ipotek kabul edebilir. 15 - Şirket işgal konularını gerçekleştirmesi maksadı ile nakil vasıtaları alır her türlü makine ve teçhizat  iktisap edebilir, şirket adına tescil ettirebilir, kiralayabilir, işletebilir kiraya verebilir ve satabilir.



Geri Dön