04 / 05 / 2024

Dekon Silva teslim tarihi ne zaman?

Dekon Silva teslim tarihi ne zaman?

Firma: Dekon İnşaat

Proje: Dekon Silva

Fiyatlarının 149 bin TL'den başlangıç gösterdiği Dekon Silva projesi Çekmeköy'de yükseliyor. Projede yer alan konutlar 2014 yılının Aralık ayında teslim edilecek...



Hafriyat çalışmalarının yaklaşık 2 hafta önce başladığı  Dekon Silva  projesi, Çekmeköy Alemdağ'da  Dekon İnşaat  tarafından  hayata geçiriliyor. 12 bin 700 metrekare alan üzerine yükselen projede yüzde 1 KDV oranı uygulanıyor.


Dekon Silva Evleri'nde yer alan konut tipleri 1+1'den 4+1' e kadar, Projede çatı dubleksi, bahçe dubleksi ve normal daireler bulunuyor. Projede teslimler Aralık 2014'te gerçekleşecek.


Dekon Silva teslim tarihi ne zaman?


1+1 dairelerin fiyatlarının 149 bin TL'den başladığı Dekon Silva projesinde bulunan konutlar 57 metrekare ile 257 metrekare büyüklüğüne sahip.


Toplam 260 adet konutun yer aldığı Dekon İnşaat Çekmeköy'de yüzde 1 peşinat ödendiğinde kalan konut bedeli 120 aya kadar vadelendiriliyor. Proje deprem yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa ediliyor.


Dekon Silva teslim tarihi ne zaman?


Çekmeköy Silva Evleri'nde açık yüzme havuzları, spor sahaları, çocuk oyun alanları, bisiklet ve yürüyüş parkurları ve sosyal tesis binası gibi alanlar bulunuyor.


Çekmeköy Dekon Silva projesi konum olarak 3. Köprü, Kuzey Marmara Otoyol Reşadiye bağlantısına 5 dakika uzaklıkta bulunuyor.


Dekon Silva teslim tarihi ne zaman?


Alemdağ Dekon Silva'da otopark ve bodrum kat depo alanlarında yangın algılama ve yangın söndürme sistemi, kapalı devre kamera sistemi ile sitede 24 saat güvenlik, tüm dairelerde görüntülü interkom sistemi, uydu yayını, salon ve ebeveyn yatak odalarında klima altyapısı yer alıyor.


0216 540 97 00 / 27

www.dekonsilva.com

Esra Nur AÇKI


projeye sor



Geri Dön