30 / 04 / 2024

De'Longhi, Brillante su Isıtıcı ile mutfaklara ışıltı getiriyor!

De'Longhi, Brillante su Isıtıcı ile mutfaklara ışıltı getiriyor!

De'Longhi, mutfaklarında elmas ışıltısını yansıtmak isteyen kadınlara yepyeni Brillante serisini sunuyor



Zarif ve üstün teknolojili tasarımlarıyla hayatı kolaylaştıran De’Longhi, zarif İtalyan çizgisini yansıtan Brillante KBJ 2001 BK Su Isıtıcı ile hem mutfaklarınız ışıldıyor hem de sıcak suyunuz anında hazır oluyor.

De’Longhi’nin yepyeni Brillante serisi su ısıtıcıları, mutfaklarda mücevher parlaklığını getiriyor. Üstün İtalyan tasarımının ürünü Brillante, benzersiz elmas kesim çizgileri ile mutfaklarda parlaklığı ile fark yaratıyor.

Dünyaca ünlü İtalyan De’Longhi, 1.7 litrelik suyu kısa sürede hazırlamayı sağlayan Brillante KBJ 2001 BK Su Isıtıcı ile mutfaklarda devrim yaratıyor. Bir tasarım harikası olan De’Longhi Brillante, 360 derece dönen alt tabanı ile kordonundan ayrı kullanılabilen üst bölmesiyle kullanım kolaylığı sağlıyor. Su kaynadığında otomatik kapanma, termal kapanma, tabandan ayrıldığında otomatik kapanma özellikleri ile 3 seviyeli güvenlik emniyeti sunan Brillante, su ısıtmayı daha da güvenli hale geliyor. Çıkarılabilir ve yıkanabilir kireç önleyici filtre, kablo muhafaza yeri, kaymaz ayaklık, gizli paslanmaz çelik taban ve kullanışlı tasarımıyla mutfak yaşamını kolaylaştırıyor.

Zarif dizaynı ve şık dış görünümüyle üstün işlevleri haricinde mutfağınıza da ayrı bir kalite ve güzellik katıyor. Günlük yaşamınızı kolaylaştırırken göz zevkinize de hitap etmeyi unutmuyor. www.delonghi.com.tr

Brillante KBJ 2001 BK Su Isıtıcı için tavsiye edilen satış fiyatı; 169 TL’dir.

De’Longhi ürünlerine; Bauhaus, Bimeks, Carrefour, Darty, Electro world, Esse, Evkur, Kipa, Koçtaş, Media Markt, Migros, Metro, Praktiker, Saturn veTeknosa’nın tüm Türkiye çapındaki mağazalarından ulaşabilirsiniz.


Geri Dön