29 / 04 / 2024

De'Longhi evinize yaz sıcaklığını getiriyor!

De'Longhi evinize yaz sıcaklığını getiriyor!

De"Longhi"nin TRD1025 Dragon Yağlı Radyatörü, kış soğuğunu hissettiğimiz şu günlerde, evinize ve sevdiklerinize yaz sıcaklığı konforunu yaşatıyor.



De"Longhi"nin soğuk kış günlerinde rahatlıkla kullanabileceğiniz 10 dilimli Dragon Yağlı Radyatörü ile evinizin her odasında yaz sıcaklığını hissedeceksiniz.

De"Longhi Dragon serisi radyatörleri sıcak hava yayılım hızı sayesinde daha geniş bir ısınma yüzeyine sahip. Bu özelliği ile radyatördeki dikey boşluklar bir ˜baca etkisi" görüyor ve odadaki hava bu aralıklara girerek ısınıyor. Sürekli ısı değişimi ile sıcak hava odanızda çok daha hızlı yayılıyor ve istenilen sıcaklığa çok daha çabuk ulaşılıyor.  

3 farklı ısıtma ayarı ve ayarlanabilen oda termostatı ile odanız dilediğiniz sıcaklığa kavuşurken, gösterge ışığı ve güvenlik termostatı sizin ve sevdiklerinizin güvenli şekilde ısınmanızı sağlıyor. 45-75 metrekare genişliğindeki odalar için ideal bir ürün olan De"Longhi DragonTRD1025, tutma yerleri ve tekerlekleri sayesinde evinizin her odasına kolayca taşıyabilir ve bu sıcaklığı evinizin her köşesinde sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.

Editöre not; Dünya çapında De"Longhi patentli ısıtıcılar, Avrupa güvenlik standartlarına uygun olarak yüzeyi œçocukların ellerini değdirebileceği bir ısıda tutarken termal aralıklar ile sıcak hava yayılımının daha kolay olmasını sağlar.

De"Longhi ürünlerine; Bimex, Media Markt, Saturn, Teknosa, Carrefour, Best Buy, Migros, Kipa, Tansas, Metro, Praktiker, Bauhaus, Tezken ve Elektroworld"un tüm Türkiye çağındaki mağazalarından ulaşabilirsiniz.

Tavsiye edilen Satış Fiyatı; 300TL"dir.


Geri Dön