02 / 05 / 2024

De’Longhi VVX 1880-DualVap buhar kazanlı ütüsünü tanıttı!

 De’Longhi VVX 1880-DualVap buhar kazanlı ütüsünü tanıttı!

De’Longhi VVX 1880-VVX 1885 DualVap buhar kazanlı ütüsünü tanıttı...



İtalya’nın ünlü markası De’Longhi tarafından son teknolojiyle üretilen, Stiftung Warentest Alman Tüketici Kurumu Ödülü bulunan ve X Plus Awards kullanım kolaylığı ödüllü VVX 1880-DualVap buhar kazanlı ütü, pratik ve kolay kullanımıyla ütü yapmakta zorlananlar için bile ütü yapmayı keyifli hale getiriyor. De’Longhi VVX1880 DualVap sürekli dolum buhar kazanlı ütünün ödüller alan özelliklerine, patentli thermolon tabanı yeni özellik olarak eklenerek üretilen yeni ütü VVX1885 size daha da eşsiz bir kullanım sunuyor.


De’Longhi VVX1880 ve VVX1885 ütü, dualvap teknolojisi ve dual taban ve thermolon taban özelliği ile tüm tabandan veya sadece uç bölümünden buhar çıkışı sağlayarak ütü yapmayı kolaylaştırıyor. Tank temizleme tuşu ve yenilenebilen filtresi ile kireç birikimini büyük oranda azaltırken, Eco-Zone özelliği ile yüzde

35’e kadar enerji ve su tasarrufu yapmanızı da sağlıyor.


Benzersiz Çift Etkili Buhar Sistemi İle Pamuklularda ve Gömleklerde Mükemmel Ütüleme Kolaylığı


Ünlü İtalyan tarzını ve farklı tasarımlarını tüm ürünlerine yansıtan De’Longhi, ergonomik tuş tasarımı ile VVX 1880 DualVap ütüyü hem sağ elinizle hem de sol elinizle güvenle ve rahatlıkla kullanabilmenizi sağlıyor. De’Longhi VVX1880-VVX1885 DualVap, uç kısmı çok güçlü benzersiz buhar sistemi ile kırışıklıkları kolayca açarken, VVX1885 ‘te Thermolon patentli tabanına tam yayılan taban buhar sistemi devreye girerek ütünün kolayca kaymasını sağlıyor. Geliştirilmiş kilitleme sistemi, taşıma sırasında ekstra güvenlik sağlarken, ütünüzün sabit duruşunu destekleyerek hareket etmesini önlüyor.


Askıdaki Ceketinizi ve Duvardaki Perdenizi Kolaylıkla Ütüleyebilme Özelliği


De’Longhi VVX 1880 DualVap ile ütü masasında ütü yapmanın yanı sıra, askıdaki ceketinizi ve asılı perdelerinizi de rahatlıkla ütüleyebilirsiniz. 2 dakikada buhar hazırlama özelliğiyle kısa sürede çamaşırlarınızı ütüleyebilir, 5 barlık tank basıncı ile ütülemede profesyonel sonuçlar elde edebilirsiniz. Ayrıca kesintisiz kullanım için tasarlanmış sürekli dolum özelliğiyle de ütü yapmaya ara vermeden devam edebilirsiniz.


De’Longhi VVX1880 ve VVX1885 DualVap Ütü’yü tercih etmenizdeki 10 neden;


1. Patentli Thermolon Taban Özelliği; ütünün kolayca kaymasını sağlar.(VVX1885)


2. Dual Vap Özelliği; Kullanıcının isteğine göre sadece ütü tabanının ucundan ya da tamamen tabanından buhar vermesini sağlar.


3. Eco-Zone Özelliği; Yüzde 35’e varan su ve enerji tasarrufu sağlar.


4. Stiftung Warentest Alman Tüketicisi Ödülü almış bir ürün olması; Alman tüketicilerin bağımsız oy kullanarak verdikleri bu ödül, üründen memnun kaldıklarını gösteriyor.( VVX1880)


5. X Plus Awards kullanım kolaylığı ödülü almış bir ürün olması; kullanım kolaylığı açısından tercih edilen bir ürün olduğunu gösteriyor.(VVX1880)


6. Geliştirilmiş kilitleme sistemi Özelliği; bu özellik taşıma sırasında ekstra güvenlik sağlıyor ve ütünün sabit duruşunu destekleyerek hareket etmesini önlüyor.


7. Sürekli Dolum Özelliği; kesintisiz kullanım için tasarlanmış sürekli dolum özelliği sayesinde ütü yapmaya ara vermek zorunda bırakmıyor.


8. Ergonomik Tuş Tasarımı; ergonomik tuş tasarımı sayesinde hem sağ elinizle, hem de sol elinizle ütü yapabilme özelliği bulunuyor.


9. Tank Temizleme Tuşu Özelliği; bu özellik su tankını zahmetsizce temizleyebilme kolaylığı sağlıyor.


10. Anti Kireç Sistemi; bu sistem sayesinde suyun içinde bulunan kireci önleyerek ütünüzün ömrünü uzun ve performansını ilk günkü gibi olmasını sağlıyor.


Geri Dön