18 / 05 / 2024

De’Longhi tanklı ütü

De’Longhi tanklı ütü

De’Longhi VVX 1880-VVX 1885 DualVap buhar kazanlı ütüsünü tanıttı...

Türkiye'nin yüzde 30'u kaçak yapılarda yaşıyor! Prof Dr Övgün Ahmet Ercan 'depremden değil, kötü yapılardan korkuyoruz'

Prof Dr. Ahmet Ercan ülke genelindeki kaçak yapıları değerlendirerek 'depremden değil kötü yapılardan korkuyoruz' dedi.

İngiltere’de konut sahibi Türklerin sayısı 200 bini buldu!

İngiltere’de konut alan Türklerin sayısı 200 bine ulaştı. Yatırım amaçlı yeni model ise 25 sene kira getirisi teminatı verilen ve kiralama işlemlerinin İngiliz devletinin bütçesinin desteklediği bir vakıfça gerçekleşen “kullanım hakkı olmayan sahiplik” sistemi oldu.

Un, süt, şeker veya ekmek değil ama Türk milleti onsuz asla yapamaz. 3 ayda üçüncü kez zam geldi

Un, süt, şeker veya ekmek değil ama Türk milleti onsuz asla yapamaz. Evet yanlış duymadınız. Türk milletinin vazgeçemeyeceği bir ürüne yönelik büyük bir zam geldi.

Koç Finans “El Değmeden Taşıt Kredisi” uygulamasını başlattı! Araç almak isteyenler hemen baksın!

Sektörde bir ilke imza atan tüketici finansman şirketi Koçfinans, “El Değmeden Taşıt Kredisi”ni tüketicilere sundu. Kredi başvurusundan para çıkışına kadar tüm süreçler uçtan uca otomatize edildi.

Bim'de Kumtel ısıtıcı fiyatı ne kadar? 1 Mart 2023 fiyat listesi...

Bim'de çift yönlü ısıtıcı uygun fiyatlarla satışa sunuldu. Peki Bim'de Kumtel ısıtıcı fiyatı ne kadar, kaç TL? Kumtel ısıtıcı özellikleri neler? İşte 1 Mart 2023 fiyat listesi...

Naci Görür peş peşe açıkladı: İstanbul depremi büyük ölçüde yakınlaştı! Bingöl, Karlıova, Hatay ve Adana'ya da dikkat!

Deprem uzmanı Naci Görür peş peşe açıkladı! İstanbul depremi büyük ölçüde yakınlaştı! Bingöl, Karlıova, Hatay ve Adana'ya da dikkat!

Gram altın için rakam sil baştan değişti! Tüm bildiklerinizi unutun! Yatırımcıların gözleri yuvalarından fırlayacak! 

Altın fiyatları yeni yılla birlikte rekor denemelerine devam ediyor. Altın fiyatları için verilen rakamlardan sonra gram altın için rakam sil baştan değişti. Tüm bildiklerinizi unutun! Yatırımcıların gözleri yuvalarından fırlayacak! 

Dolar uçtu, TL'de olanlar oldu! Türk Lirası yılbaşından bu yana yüzde 26 değer kaybetti!

Doların şahlanışı ile TL'de büyük bir değer kaybı yaşanıyor. Yılbaşından bu yan Türk lirası bakın ne kadar değer kaybetti? Türk Lirası bu senenin başından beri bakın...

Ebebek, 180. mağazasını Bursa Erikli’de hizmete açtı!

Yeni mağaza yatırımlarını son sürat sürdüren Ebebek, 180. mağazasını Bursa Erikli’de hizmete açtı...

Vaneda, ilk mağazasını Karaköy'de hizmete açtı!

Türkiye’nin ilk yerli outdoor ayakkabı markası Vaneda, ilk mağazasını Karaköy'de hizmete açtı...

Ömer Niziplioğlu: Binaları yenilemek yetmez, kenti de dönüştürmeliyiz!

Mega kent İstanbul'un eski bir şehir olması sebebiyle planlama konusunda sıkıntılı bir yapılaşma gerçekleştiğine değinen Ulusal İktisadi Düşünce Kuruluşu (ULİKAD) Başkanı Ömer Niziplioğlu, "Binaları yenilemek yetmez, kenti de dönüştürmeliyiz" dedi.

Meryem Uzerli Berlin'de kafe açtı!

Güzel oyuncu Meryem Uzerli, Berlin’de kafe açtı. Uzerli pandemi sebebiyle sade bir kutlama yaptı...

Türkiye'de dönüştürülmesi gereken her yerde proje yapmaya çalışıyoruz!

Murat Kurum, Türkiye'de dönüştürülmesi gereken her yerde proje yapmaya çalıştıklarını belirterek, "Türkiye'nin her yerinde kentsel dönüşüm anlayışı ile dönüşmesi gereken acil öncelikli, riskli dediğimiz ilimizde projemiz var" dedi...

De’Longhi tanklı ütü Haberi

De’Longhi tanklı ütü

İtalya’nın ünlü markası De’Longhi tarafından son teknolojiyle üretilen, Stiftung Warentest Alman Tüketici Kurumu Ödülü bulunan ve X Plus Awards kullanım kolaylığı ödüllü VVX 1880-DualVap buhar kazanlı ütü, pratik ve kolay kullanımıyla ütü yapmakta zorlananlar için bile ütü yapmayı keyifli hale getiriyor. De’Longhi VVX1880 DualVap sürekli dolum buhar kazanlı ütünün ödüller alan özelliklerine, patentli thermolon tabanı yeni özellik olarak eklenerek üretilen yeni ütü VVX1885 size daha da eşsiz bir kullanım sunuyor.


De’Longhi VVX1880 ve VVX1885 ütü, dualvap teknolojisi ve dual taban ve thermolon taban özelliği ile tüm tabandan veya sadece uç bölümünden buhar çıkışı sağlayarak ütü yapmayı kolaylaştırıyor. Tank temizleme tuşu ve yenilenebilen filtresi ile kireç birikimini büyük oranda azaltırken, Eco-Zone özelliği ile yüzde

35’e kadar enerji ve su tasarrufu yapmanızı da...