29 / 04 / 2024

Meryem Uzerli Berlin'de kafe açtı!

Meryem Uzerli Berlin'de kafe açtı!

Güzel oyuncu Meryem Uzerli, Berlin’de kafe açtı. Uzerli pandemi sebebiyle sade bir kutlama yaptı...



Sevilen oyuncu Meryem Uzerli'nin hayalleri gerçek oldu... Takvim'de yer alan habere göre, Almanya doğumlu olan Meryem Uzerli, geçtiğimiz günlerde başkent Berlin'de Nosh Nosh isimli bir tatlıcı açacağını açıklamıştı.

Güzel oyuncu, dükkanında atıştırmalıklar satacak. Satılan yiyeceklerin çoğu veganlara da (hayvansal ürün kullanmayanlara) hitap edecek.

36 yaşındaki oyuncu, önceki gün kafesinin açılışını yaptı. Dükkanında pozlar veren güzel sanatçı, mutluluğunu da takipçileriyle paylaştı.

Kızı Lara'yı da yanından ayırmayan Uzerli, "Ne güzel bir açılıştı. Gelen tüm konuklara teşekkür ederim. Lütfen burada kendinizi evinizde gibi hissedin ve lezzetli ürünlerimizin tadını çıkarın. COVİD-19 nedeniyle bugün yumuşak bir açılış yaptık ve büyük açılış Eylül 2020'de olacak" dedi.

GURUR DUYDUK


İspanya'nın en ünlü sinema eleştirmenleri, Kovan'ın başrolü Uzerli'nin performansını çok beğendi. Güzel oyuncu, bu yıl Eylül'de Madrid'de gerçekleştirilecek olan İmagineindia Uluslararası Film Festivali'nde 'En İyi Kadın Oyuncu' dalında aday gösterildi. Kovan filmi 25 Eylül tarihinde Türkiye'de vizyona giriyor...

Meryem Uzerli: Bir tane dairem var!


Geri Dön