28 / 04 / 2024

DeLonghi buhar kazanlı ütüler ütü yapmayı zor işler listesinden çıkartıyor!

DeLonghi buhar kazanlı ütüler ütü yapmayı zor işler listesinden çıkartıyor!

Ünlü İtalyan markası De’Longhi, son teknoloji ile ürettiği ütülerini kullanıcıları ile buluşturuyor. De’Longhi buhar kazanlı ütüler, benzersiz iki farklı buhar çıkışı ve patentli termolon tabanıyla ütü yapmayı ‘zor işler’ listesinden çıkartıyor.



İçinde bulunduğumuz sıcak ve bunaltıcı yaz aylarında ütü yapmak daha da zorlaşıyor. Buhar kazanlı ütü sistemlerinde inovasyon ve yeni teknolojilerin öncüsü De’Longhi, benzersizi iki farklı buhar çıkışı ve patentli termolon tabanıyla ütü yapmayı ‘zor işler’ listesinden çıkartıyor. De’Longhi buhar kazanlı ütüler, dualvap seçeneği ve dual taban özelliği ile tüm tabandan veya sadece uç bölümünden buhar çıkışı sağlayarak ütü yapmayı kolaylaştırıyor. Patentli, sağlıklı ve çevreye duyarlı Termolon taban yardımı ile ütü yapma süresini en aza indiren De’Longhi, tank temizleme tuşu ve yenilenebilen filtresi ile kireç birikimini de büyük oranda azaltıyor


Çift Etkili Buhar Sistemi ile Mükemmel Ütüleme 

De’Longhi, ‘Alman Ünlü Tüketici Kurumu Ödülü’,  Stiftung Warentest’ ten ‘GUT Seviyesi Ödülü’ ve ‘PLUS X AWARD Ödülü’nü kazanan VVX1880 buhar kazanlı ütüsüyle farkını ortaya koyuyor. 


Ergonomik tuş tasarımıyla sağ ya da sol elinizi kullanarak kolay ve güvenli bir ütüleme sunan De’Longhi VVX1885-DualVap, uç kısmındaki benzersiz buhar sistemi ile kırışıklıkları kolayca açarken, Thermolon patentli tabanına tam yayılan taban buhar sistemiyle de ütünün kolayca kaymasını sağlıyor. Geliştirilmiş kilitleme sistemi, taşıma sırasında ekstra güvenlik sağlarken, ütünüzün sabit duruşunu destekleyerek hareket etmesini önlüyor.


Askıdaki Ceketinizi ve Duvardaki Perdenizi Kolaylıkla Ütüleyebilme Özelliği

De’Longhi buhar kazanlı ütüler, askıdaki ceketinizi ve asılı perdelerinizi de rahatlıkla yorulmadan ütüleyebilmenizi sağlıyor. 2 dakikada buhar hazırlama özelliği ve 5 barlık tank basıncı ile ütülemede profesyonel sonuçlar sunan De’Longhi, devamlı kullanım için tasarlanan sürekli dolum özelliğiyle de kesintisiz ütü imkânı sunuyor. 

De’Longhi ürünlerine; Hepsiburada.com, Mediamarkt, Teknosa, Bimeks, Metro, Migros, Bauhaus, Esse, Evkur, Koçtaş, Real, Kipa’nın tüm Türkiye çapındaki mağazalarından ulaşabilirsiniz. 


De’Longhi VVX 1885 DualVap ütü için tavsiye edilen satış fiyatı KDV dahil 799 TL’dir.




Geri Dön