10 / 05 / 2024

Deluxia'da aşamalı prim, Evora'da ikinci bahar yaşanıyor!

Deluxia'da aşamalı prim, Evora'da ikinci bahar yaşanıyor!

İstanbul Finans Merkezi'nin son arsasında yükselerek yatırım açısından en avantajlı projelerden biri olarak ön plana çıkan Deluxia, aşamalı prim fırsatı ile cazibesini koruyor



TOPLAM 482 daireden oluşan Deluxia Palace'ın yüzde 65'ini satan Teknik Yapı, şimdi de 2+1 tipi daireleri satışa sundu. Stüdyo ve 1 + 1 tipi dairelerin ağırlıkta olduğu Dehraa Suites'te ise satış oranı yüzde 87 olarak gerçekleşirken, ön plana büyük stüdyolar çıkarıldı. Yatırımcılarına her dönem kazandırma ilkesi ile yola çıktıklarını aktaran Teknik Yapı Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, geçen yıl hazırlanan strateji doğrultusunda prim potansiyeli olan dairelerin etap etap satışa çıkarıldığını açıkladı. Bu kapsamda prim açısından henüz bakir olan 2+1 dairelerin de satışa açıldığını açıklayan Umut Durbakayım, şerefiyesi yüksek olan söz konusu dairelerin hem yaşam amaçlı hem de homeoficce olarak kullanılmaya uygun olduğunu kaydetti. Finans merkezinin kurulmasına yönelik çalımaların hız kazanmasıyla birlikte Deluxia'da tekrar hareketlenme yaşandığına işaret eden Durbakayım, Ankara'dan gelen ziyaretçilerin yoğun olduğu bir dönem yaşandığını da sözlerine ekledi.

Zamanı satın alıyorlar

Yoğun iş temposu olanların kendilerine 'zaman' kazandıracak ve tüm ihtiyaçlarının karşılayacak projelere yöneldiğine işaret eden Umut Durbakayım, Deluxia'nın da bu kitle tarafından tercih edildiğini vurguladı.

Deluxia'nın özel yaşantılarına ödün vermeyen hizmetleri de sunduğuna değinen Durbakayım, 'Deluxia'da verilen hizmetler, iş dönüşlerinde kendilerine vakit ayırma fırsatı sunduğu için tek yaşayan gençler ve çocuksuz çiftlerin de ilgisini çekiyor. Diğer taraftan özellikle İstanbul dışındaki varlıklı aileler, okumak için İstanbul'a gönderdikleri çocuklarının rahat bir yaşam alması için daire almayı tercih ediyorlar. Bu kesimin daire tercihlerin de ise iki unsur önemli rol oynuyor; güvenlik ve hizmet. Sadece eğitime odaklanmasını istedikleri çocuklarının çamaşır, yemek, temizlik, ütü gibi işlerini yapacak hizmetin verildiği rezidanslar son zamanlarda bu gibi ailelerin tercihi olmaya başladı.

Deluxia, iyi bir yatırım aracı mı

Deluxia'da yer alan dairelerin normal dairelere göre daha çabuk kiralanabilmeleri, bulunduğu lokasyona göre yüksek prim potansiyeli taşımaları nedeniyle iyi bir yatırım aracı olduğunu söylemek mümkün. Rezidans daireler içinde standart olarak yer alan ankastre ürünler, klimalar, duruma göre beyaz eşyalar söz konusu dairelerin çok kolay ve yüksek rakamlarla kiralanmasını sağlamaktadır. Sadece oturmak ve yaşamak için değil, homeoffice amaçlı olarak da tercih edilmesine uygun teknik altyapıya da sahip olması kira geliri sağlaması açısından rezidansları yatırım amaçlı alanları teşvik etmektedir.

444 10 08

http://www.deluxiapalace.com/

Projeden görüntüler için tıklayınız

Evora'da ikinci bahar yaşanıyor

Başbakan'ın Anadolu Yakası'nın merkezi olarak gösterdiği Kartal, Sancaktepe ve Tuzla'nın yıldızı daha canlı parlamaya başlıyor. Sancaktepe'deki Evora, yeni bir müşteri dalgası ile karşı karşıya kaldı

BAşžBAKAN Erdoğan'ın Anadolu'nun yeni merkezi olarak açıkladığı Kartal, Tuzla Sancaktepe üçgeni, bölgedeki projelerin yıldızını parlattı. Kartal'ın gelecek vaat eden bir potansiyel olduğunu 4 yıl önce keşfederek bölgeye yoğun bir yatırım yapan Teknik Yapı, Başbakan Erdoğan'ın 'iki yeni şehir' açıklamasıyla çok doğru bir bölge seçtiğini kanıtladı. Teknik Yapı'nm Kartal bölgesindeki projeleri yok satarken, Sancaktepe'de bulunan Evora, yeni bir müşteri talebiyle karşı karşıya kaldı. Kartal'ın çok büyük avantajları olduğunun altını çizen Umut Durbakayım, 'Başbakan'ın Kartal'ı ve Sancaktepe'yi yeni merkez olarak işaret etmesiyle birlikte projelerimizi inceleyen ziyaretçi sayısı üçe katlandı. Ne yazık ki, Kartal'daki tüm projelerimizdeki satış oranları yüzde 90 sınırını aştı. Seçtiğimiz bölgelerdeki yatırımlarımızı 'prim potansiyeli olan projeler' olarak tanımlamamızda ne kadar haklı olduğumuzu gören eski ziyaretçilerimiz şimdi tekrar geliyor. Kartal'daki projelerimizden eli boş dönenler, fırsatı kaçırmamak için soluğu Evora'da alıyor' açıklamasını yaptı. Asıl primlerin bugünden sonra yapılacağını belirten Durbakayım, iki yıl içinde 3 kat değer kazanan fiyatların seçimden sonra yeniden hareketleneceğini söyledi.

http://www.ev-ora.com/

http://www.teknikyapi.com/

0216 444 10 08


Geri Dön