30 / 04 / 2024

Demet Akalın Acarkent'e taşınacak!

Demet Akalın Acarkent'e taşınacak!

DEMET Akalın, Hadımköy'e alışamadı. Eşi Okan Kurt'un işleri nedeniyle 1 ay önce Hadımköy'e taşınan popçu, eski yuvasına geri dönmek için hazırlıklara başladı.



Ünlü şarkıcı Demet Akalın, Hadımköy'e alışamadı. Eşi Okan Kurt'un işleri nedeniyle 1 ay önce Hadımköy'e taşınan popçu, eski yuvasına geri dönmek için hazırlıklara başladı.

 

1 yıllığına 20 bin lira kiraya geçtiği yeni evini sıfırdan dekore ettiren Akalın, bu kez kendi işlerinden uzak kaldığını belirterek Acarkent'teki villasına taşınma karar aldı. Ayrıca sanatçının bu kararı almasında kendi arkadaş çevresinden uzak kalmasının da etkili olduğu öğrenildi. 


İşte Demet Akalın'ın Hadımköy'deki evi!


Akşam


Haber Sözcü Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Geçtiğimiz ay eşi Okan Kurt ile Hadımköy’e taşınan Demet Akalın, yeni evine 1 ay dayanabildi.Okan Kurt’un işleri nedeniyle Hadımköy’e taşınan çift, bu kez de Demet Akalın’ın işlerine uzak olması nedeniyle 1 ay sonra eski evlerine taşınma kararı aldı. Şu sıralar eski evine taşınmak için hazırlık yapan Akalın’ın arkadaş çevresinden de uzak kaldığı çıkan dedikodular arasında.


Sözcü


Haber Şok Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


DEMET Akalın Hadımköy'ün uzaklığına ancak 1 ay dayanabildi.. Akalın, eşi Okan Kurt'un işleri nedeniyle 1 ay önce Hadımköy'e taşınmıştı ama Acarkent'e geri dönmek için hazırlıklara başladı. Akalın, arkadaş çevresinden biraz uzak kalmasının da taşınmasında etkili olduğunu söyledi ve yeni evinin bazı yerlere uzak olduğu için zorlandığı anlattı. 


Şok


Geri Dön