Magazin

Demet Akalın: Kiracım 2.5 yıldır 30 bin TL'lik evde 5 bin TL'ye oturuyor, ne yapacağım ben? 

Şarkıcı Demet Akalın, kiracısından dert yandı. Akalın, kiracısının 30 bin TL'lik evinde 5 bin TL'ye oturduğunu söyledi. İşte ünlü şarkıcının o paylaşımı ve gelen yorumlar... 

Son zamanlarda sosyal medyada sık sık ev sahipleri ile kiracılar arasında yaşanan olaylar gündeme geliyor. Ev sahipleri, yüzde 25 zam sınırı sebebiyle düşük kalan kira bedellerinden şikayet ediyor. 

Mağdur ev sahipleri arasında birçok ünlü isim de yer alıyor. Bunlardan biri de şarkıcı Demet Akalın. Demet Akalın, kirada yüzde 25 zam sınırının sona ermesinin ardından, kiracısından dert yandı. 

Demet Akalın, https://x.com/DemetAkalin X sosyal medya hesabından bir ev sahibinin "İki yıldır bedavaya oturduğunuza sayın, bedavacı kiracılar" paylaşımına yanıt verdi. 

Demet Akalın, söz konusu paylaşımında "Ne yapıcam ben mesela 2,5 senedir 5 bine oturuyor 30 binlik bir oda bir salonda ne yapmalıyım?" ifadelerine yer verdi. 

Peki ev sahipleri ve vatandaşlar düşük kalan kira bedelleri ile ilgili neler söyledi? İşte Demet Akalın'ın o paylaşıma gelen yorumlar...

Konut fiyatları şu an oldukça düşük: Arz yok, kiralar fırlayacak!

Merkez Bankası ne yapacak... Dolarda 53 TL...

Emeklilere bu aya özel maaşa ek 16 bin 200 TL yatacak! Şimdi açıklandı: İşte Finansbank emekli promosyon...