30 / 04 / 2024

Demet Özdemir Yunanistan'dan 1 milyon euroya ev almıştı! Evin masrafları bitmiyor...

Demet Özdemir Yunanistan'dan 1 milyon euroya ev almıştı! Evin masrafları bitmiyor...

Ünlü oyuncu Demet Özdemir geçtiğimiz günlerde gittiği Yunanistan'dan ev aldığı haberi gelmişti, 1 milyon euroya aldığı ev, Yunanistan'ın başkenti Atina'da bulunuyor. Özdemir evi aldığını açıklayarak dekorasyon işlerinin devam ettiğini belirtti.



Şu günlerde Adım Farah dizisinde boy gösteren Demet Özdemir Yunanistan’dan aldığı evle gündem oldu. 1 milyon euro'ya Yunanistan'ın başkenti Atina'dan ev aldığını doğruladı. Özdemir Atina'dan aldığı ev için dekorasyon işlerininddaha bitmediğini bundan dolayı sık sık Atina'ya gittiğini belirtti. 

YUNANİSTAN'DAN YENİ EV ALDI!

Oğuzhan Koç ile ayrılığı uzun süre gündemden düşmeyen Demet Özdemir oyunculuğu ve güzelliğiyle sık sık gündemde yer alıyor. Özel hayatı da merak konusu olan Özdemir Atina'da yeni evinde paylaştığı son pozlarıyla görenleri adeta  büyüledi. Eşinden ayrılır ayrılmaz soluğu Yunanistan'da alan Özdemir'in oradan ev aldığı haberi çok konuşuldu.

Demet Özdemir Yunanistan dan 1 milyon euroya ev almıştı! Evin masrafları bitmiyor...

EVİN DEKORASYON İŞLERİ BİTMEDİ!

Evin dekorasyonuyla ilgilenen Demet Özdemir, Evi aldığını ama daha evin işinin bitmediğini söyleyerek dekorasyon için sürekli Atina'ya gidip geldiğini açıkladı. Özdemir son paylaştığı pozlarına "Bir çiçek günü değiştirir" notunu düşerek Atina'da güzel pozlar vermeye devam ederken takipçilerinden de güzel yorumlar geliyor. En son paylaşılan gönderisine Ünlü ismin paylaşımına takipçileri "Atina çok şanslı olduğunun farkında mı?", "Demet denilince akla çiçek gelir zaten", "Sensin çiçek" yorumlarında bulundu.

Demet Özdemir Yunanistan dan 1 milyon euroya ev almıştı! Evin masrafları bitmiyor... 

DEMET ÖZDEMİR NE KADAR KAZANIYOR?

Ünlü popüler oyuncu Demet Özdemir, sosyal medya kazancı ile gündemde yer aldı. Son haberlere göre, Özdemir'in Instagram sayfasından yaptığı bir reklam paylaşımından aldığı ücret görenleri şaşkına çevirdi.  İddialara göre, güzel oyuncu sadece 15 saniyelik bir reklam paylaşımı için tam tamına 200 bin TL kazanıyor.

Demet Özdemir'in sosyal medya hesapları, milyonlarca takipçisiyle aktif bir şekilde kullanılıyor ve bu sayede markalar için önemli bir reklam platformu haline geliyor. Başarılı oyuncunun popülerliği ve sosyal medya etkileşimi, onu markalar için çekici bir reklam yüzü haline getiriyor.

Güzel oyuncunun 15 saniyelik reklam ücretini duyanların ağızları açık kaldı. Demet Özdemir, sosyal medya reklam paylaşımlarından tam tamına 200 bin TL kazanıyor. Özdemir'in paylaşımı 24 saat boyunca Intagram'ın hikaye bölümünde kalıyor ve 24 saatin sonunda kayboluyor.

Demet Özdemir'in kazancı ağızları açık bıraktı: 15 saniye 200 bin TL

Demet Özdemir 25 milyon TL'ye ev aldı!

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç Kaş'ta villa kiraladı!


 


Geri Dön