27 / 04 / 2024

Fatih Terim, Alaçatı'dan 1 milyon 250 bin TL'ye taş ev aldı!

 Fatih Terim, Alaçatı'dan 1 milyon 250 bin TL'ye taş ev aldı!

Galatasaray'ın efsane teknik direktörü Fatih Terim, Çeşme'ye geçiş yaptı. İmparator Alaçatı'dan 1 milyon 250 bin TL değerinde taş ev aldı



Galatasaray'ın teknik direktörü Fatih Terim, Çeşme Alaçatı Port'dan 1 milyon 250 bin TL'ye taş ev satın aldı. "İmparator" lakaplı Terim, tam bir Bodrum aşığı iken bir anda Çeşme'ye transfer oldu. 10 yıldan beri yaz aylarını ailesiyle birlikte Bodrum'da geçiren Terim, Göltürkbükü'nün dünyaca ünlü koyuna kuzeyden bakan sitedeki 350 metrekarelik dubleks villasında "doğa ve sakinliği" yaşıyordu. Terim'in milyonlarca dolar değer biçilen villasında teknesi için iskelesi bile vardı. 


BİRBİRİNDEN ÜNLÜ KOMŞULARI VAR 

Ancak Terim, Bodrum'dan Çeşme'ye transfer olarak Alaçatı'da bir taş ev aldı. Evin değerinin ise yaklaşık olarak 1 milyon 250 bin TL olduğu öğrenildi. Böylece son yıllarda Bodrum'dan, Çeşme Alaçatı'ya geçiş yapan ünlüler arasında Terim'de yerini aldı. İmparator, artık nezih koyları doğa ile içiçe olan Alaçatı'daki tarihi taş evinde tatilini geçirecek. Alaçatı'daki taş evin kendine ait iskelesi var ve tekne ile evin önüne kadar yanaşılabiliyor. Teknik direktörün ev aldığı sitede, Caroline Koç, Muhtar Kent ve Cem Boyner gibi tanınmış isimlerin de evleri bulunuyor. 

Adresini değiştirdi


* Yaz aylarını eşi Fulya ve kızlarıyla Bodrum'da geçiren Fatih Terim, bundan sonra Alaçatı'daki milyonluk villasında tatil yapacak. 

Takvim


Geri Dön