10 / 05 / 2024

alaçatıda satılık evler

alaçatıda satılık evler

Galatasaray'ın efsane teknik direktörü Fatih Terim, Çeşme'ye geçiş yaptı. İmparator Alaçatı'dan 1 milyon 250 bin TL değerinde taş ev aldı

Konutta son 5 yıl bilançosu: Kiralar 9, satılık evler 8 kat arttı!

Türkiye'de son günlerde oldukça gündem olan konut ve kira fiyatlarının 5 yıllık serüveni dikkat çekti. Söz konusu dönemde kiralar 9, satılık evler 8 kat arttı.

Adalar’da satılık konutlardaki stok artış oranı yüzde 136 oldu!

İstanbul Adalar'da 2023 yılı başından beri satılık konutlardaki stok artış oranı yüzde 136 şeklinde ölçülürken, son bir sene içinde satılık konut fiyat artışı yüzde 75 olurken, ortalama konut fiyatı da 6 milyon 547 bin 266 Türk Lirası şeklinde oldu.

Türkiye genelinde satılık ofis stok oranı yüzde 124 arttı!

Endeksa verileri kapsamında 2020 senesinden bugüne kadar İstanbul’da satılık ofis stok oranı yüzde 112, Türkiye genelinde ise yüzde 124 arttı. 

Kiralık ya da satılık ev arayanlar dikkat!

Zingatcom'un, Bana Ev Bul hizmetini 3 senede satılık ya da kiralık ev, iş yeri ya da arsa arayan yaklaşık olarak 1 milyon kişi kullandı

Ankara'da satılık konut fiyatları yükseldi!

Sahibindencom tarafından yayınlanan "sahibindex Konut Piyasası Görünümü” Ankara'da satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki artış Kasım ayında da devam etti. 

Beykoz'da satılık ve kiralık ev getirene altın hediye!

Beykoz'da senelerdir faaliyet gösteren Fatih Emlak, Beykoz'da konut stoğunun yetersiz olması sebebiyle satılık daire getirene cumhuriyet altını, kiralık daire getirene çeyrek altın vereceğini açıkladı.

Çeşme Alaçatı'da 12.1 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

İzmir İli Çeşme Belediye Başkanlığı, İzmir Çeşme Alaçatı'da yer alan 3 adet arsayı 12 milyon 150 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Bankalardan sudan ucuza satılık evler!

Ev satın alacak vatandaşların bankaların satılık konutlarını araştırmaya devam ediyor. İşte bankalar tarafından satışa sunulan satılık konutlar...

Antalya'da satılık konut fiyatları yüzde 13.91 arttı!

Antalya'da Mayıs 2020 sonu itibarıyla satılık konut fiyatlarında, son bir yılda yüzde 13.91 artış yaşandı. Konutlarda ortalama metrekare fiyatı ise 2 bin 375 lira oldu.

İstanbul’da satılık 1 milyonu aşkın konut olması hepimizin ayıbıdır!

İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, yaptığı açıklamada, "İstanbul’da satılık 1 milyonu aşkın konut olması maalesef hepimizin ayıbıdır." dedi.

Dünyanın en pahalı satılık evleri!

Dünyanın dört bir yanında yüz milyonlarca dolarlık evler satılığa çıkıyor. Bazı evler fiyatları nedeniyle 3-4 yılda alıcı bulabiliyor. İstanbul'daki Tophane Müşiri Zeki Paşa Yalısı'da dünyadaki en pahalı satılık evler listesinde yer aldı.

Alaçatı'ya milyon dolarlık turizm yatırımları yapılıyor!

İzmir’de yazlık sektöründe Çeşme'ye yeni rakip çıktı. Alaçatı’da milyon dolarlık turizm yatırımları yapılıyor.

Terminal Yapı'dan Alaçatı'ya havacılık okulu!

Alaçatı'da hayata geçirilecek olan havalimanı ihalesini kazanan Terminal Yapı, bölgede havacılık okulu açacak.

alaçatıda satılık evler Haberi

alaçatıda satılık evler

Galatasaray'ın teknik direktörü Fatih Terim, Çeşme Alaçatı Port'dan 1 milyon 250 bin TL'ye taş ev satın aldı. "İmparator" lakaplı Terim, tam bir Bodrum aşığı iken bir anda Çeşme'ye transfer oldu. 10 yıldan beri yaz aylarını ailesiyle birlikte Bodrum'da geçiren Terim, Göltürkbükü'nün dünyaca ünlü koyuna kuzeyden bakan sitedeki 350 metrekarelik dubleks villasında "doğa ve sakinliği" yaşıyordu. Terim'in milyonlarca dolar değer biçilen villasında teknesi için iskelesi bile vardı. 


BİRBİRİNDEN ÜNLÜ KOMŞULARI VAR 

Ancak Terim, Bodrum'dan Çeşme'ye transfer olarak Alaçatı'da bir taş ev aldı. Evin değerinin ise yaklaşık olarak 1 milyon 250 bin TL olduğu öğrenildi. Böylece son yıllarda Bodrum'dan, Çeşme Alaçatı'ya geçiş yapan ünlüler arasında Terim'de yerini aldı. İmparator, artık nezih koyları doğa ile içiçe olan Alaçatı'daki tarihi taş evinde tatilini geçirecek. Alaçatı'daki...