29 / 04 / 2024

Demir fiyatları resmen çakıldı! Fiyatlar yerle bir oldu! 3 Mayıs 2023 demir fiyat listesi

Demir fiyatları resmen çakıldı! Fiyatlar yerle bir oldu! 3 Mayıs 2023 demir fiyat listesi

Demir fiyatlarına bugün 200 lira indirim geldi. Gelen indirim sonrasında demir fiyatları resmen çakıldı. Demir fiyatları adeta yerle bir oldu. 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira? 3 Mayıs 2023 demir fiyat listesi.



İnşaat sektörünün en önemli yapı malzemelerinden biri olan demir, gündemden düşmüyor. Demir fiyatlarına son dönemlerde peş peşe indirimler gelirken fiyatlar dip seviyelere kadar çekildi. Güncellene demir fiyatlarına bugün bir indirim daha geldi. Peki  demir fiyatları ne kadar? Güncel demir fiyatları kaç lira? 

DEMİR FİYATLARI DÜŞTÜ!

Dolar kurundaki hareketlilik demir fiyatları üzerinde baskıya neden oluyor. Özellikle LME de çelik fiyatlarında 770 dolardan başlayan geri çekilme hareketi 610 dolara kadar düştü. 

Müteahhitler ve sektör temsilcileri güncel demir fiyatlarını araştırıyor. Dün demire gelen 100 liralık indirimin ardından bugün de 200 TL indirim geldi. 

Demir fiyatları resmen çakıldı! Fiyatlar yerle bir oldu! Güncel demir fiyatları ne kadar? 1 ton demir fiyatları kaç lira? 3 Mayıs 2023 demir fiyat listesi.


Geri Dön