29 / 04 / 2024

Hurda fiyatları ne kadar? Bakır ve demir hurda fiyatlarına zam geldi mi? 11 Mayıs 2023 hurda fiyat listesi 

Hurda fiyatları ne kadar? Bakır ve demir hurda fiyatlarına zam geldi mi? 11 Mayıs 2023 hurda fiyat listesi 

ABD enflasyon rakamlarının açıklanması ile piyasalarda hareketlilik başladı. Döviz kurları bugün rekor seviyelere yükseldi. Dolar ve euro kuru rekor kırdı. Peki hurda fiyatlarına zam geldi mi? Hurda fiyatları ne kadar oldu? 11 Mayıs 2023 hurda fiyat listesi.



ABD enflasyon rakamları beklentilerin altında gelmesi ile döviz kurlarında yukarı yönlü hareketlilik yaşandı. Bugün dolar ve euro kuru rekor seviyelere kadar yükseldi. Dolar kuru 21 TL, euro ise 23 TL oldu. Peki bu durum bakır ve demir fiyatlarını nasıl etkiledi? Bakır ve demir hurda fiyatlarına zam geldi mi? Hurda fiyatları kaç lira oldu?

BAKIR FİYATLARI DÜŞTÜ!

ABD enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından  Fed’den şahin bir görünüm sunabileceğine işaret etmesiyle bakır fiyatları da sert kayıplar yaşadı.

DEMİR CEVHERİ VADELİ FİYATLARI GERLEDİ

Singapur demir cevheri vadeli fiyatları, Çin'de azalan talep nedeniyle gerileyerek ton başına 100 doların altına geriledi.

Bakır ve demir fiyatlarının geriledi. Peki bu durum bakır de demir hurda fiyatlarına nasıl yansıdı? Hurda fiyatları bugün ne kadar? Güncel hurda fiyatları kaç lira? 11 Mayıs 2023 hurda fiyat listesi.

 


Geri Dön