28 / 04 / 2024

Demir fiyatlarına büyük zam geldi! Demir fiyatları ne kadar oldu? 10 Mart 2023 demir fiyat listesi

Demir fiyatlarına büyük zam geldi! Demir fiyatları ne kadar oldu? 10 Mart 2023 demir fiyat listesi

İnşaat sektörünün en temel yapı malzemesi olan demir fiyatlarına büyük zam geldi. Peki demir fiyatları bugün ne kadar oldu? Demir fiyatlarına ne kadar zam geldi? 10 Mart 2023 demir fiyat listesi.



İnşaat sektörü demir fiyatlarına gelen zamlarla birlikte sarsıldı. Güncel demir fiyat listesi her gün sektör temsilcileri ve müteahhitler tarafından araştırılıyor. Demir fiyatlarına geçtiğimiz hafta peş peşe indirim gelmiş, fiyatlar dip seviyelere kadar gerilemişti. Bu hafta ise demir fiyatlarında dengeler değişti. Amerika Merkez Bankası Başkanı Jerome Powell'ın faiz kararı ile ilgili yaptığı açıklamalar doları fırlattı. Doların yükselmesi ile de demir fiyatlarına zam geldi. Demir cevheri vadeli fiyatları Çindeki ılımlı havanın etkisi ile yükselişe geçti. 

İstanbul ince ve kalın demir fiyatlarına 50 TL zam geldi. Payas Karabük ve İzmir ince ve kalın demir fiyatları ise 100 TL artış kaydedildi.

Güncel demir fiyatları ne kadar oldu? 10 Mart 2023 demir fiyatları kaç lira? İnce ve kalın demir fiyatları kaç TL? 2023 demir diyatları ne kadar? 10 Mart 2023 demir fiyat listesi...


Geri Dön