03 / 05 / 2024

Demir İnşaat Demir La Vida ne zaman teslim?

Demir İnşaat Demir La Vida ne zaman teslim?

Firma: Demir İnşaat

Proje: Demir La Vida

İstanbul Avrupa yakası Büyükçekmece bölgesinde hayata geçirilen Demir İnşaat Demir La Vida ne zaman teslim sorusuna yanıt olarak Aralık 2016 cevabı veriliyor. Demir İnşaat imzası taşıyan projede satış süreci devam ediyor..



Toplam 42 bin 406 metrekare alan üzerinde inşa edilen  Demir İnşaat   Demir La Vida  ne zaman teslim sorusunun cevabına geçmeden önce projenin diğer bilgilerine geçelim. 


36 aya kadar sıfır faizle taksitlendirme imkanı sağlanan Büyükçekmece Demir La Vida projesi, Demir İnşaat tarafından inşa ediliyor. Projede satış süreci devam ediyor. 


Konut sahibi olmak isteyenlerin ödemelerde banka kredisi kullanabildiği Demir İnşaat Demir La Vida ne zaman teslim sorusuna yanıt olarak 2016 yılı deniliyor.


Demir İnşaat Demir La Vida ne zaman teslim?


İçerisinde; 449 konut ve 39 ticari ünite bulunan Demir La Vida Evleri'nin sosyal alanları arasında; dans stüdyoları, yürüyüş yolları, oyun alanları, spor alanları, yüzme havuzu, akıllı ev sistemi, seyir terası, güneşlenme terası, localar, yeşil alanlar, bankalar, market, güvenlik mevcut. 


Dairelerin 248 bin TL'den başlayan fiyat seçenekleri ile alıcılarını beklediği Demir İnşaat Demir La Vida ne zaman teslim sorusuna 2016 yılının Aralık ayı cevabı veriliyor. 


Demir İnşaat Demir La Vida Konutları iletişim

Telefon: 0212 853 00 31

Web: www.demirlavida.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön