01 / 05 / 2024

Demir İnşaat Demir La Vida ne zaman teslim?

Demir İnşaat Demir La Vida ne zaman teslim?

Firma: Demir İnşaat

Proje: Demir La Vida

Konutların satış sürecine devam edilen Demir İnşaat Demir La Vida ne zaman teslim sorusuna cevap olarak 2016 yılı Aralık ayı deniliyor. Proje 110 bin metrekare inşaat alanı üzerinde hayata geçiriliyor...



Demir İnşaat imzasıyla yükselen  Demir İnşaat   Demir La Vida  ne zaman teslim sorusunun yanıtına geçmeden önce projenin diğer bilgilerine değinelim. Proje, 446 daire ve 39 ticari birimden meydana geliyor. 


110 bin metrekare inşaat alanına sahip Demir La Vida nerede sorusuna yanıt olarak İstanbul Avrupa yakası Büyükçekmece deniliyor. Satışların devam ettiği projede yüzde 5 peşinatla konut sahibi olmak mümkün.


62 bin 410 metrekare konut alanına sahip olan Demir İnşaat Demir La Vida ne zaman teslim sorusuna 2016 yılı cevabı veriliyor. Projenin arsa alanı ise 42 bin metrekare olarak belirlendi.


Demir İnşaat Demir La Vida ne zaman teslim?


Büyükçekmece Demir La Vida projesinde; seyir terası, güneşlenme terası, localar, yeşil alanlar, bankalar, market, güvenlik, vale, dans stüdyoları, yürüyüş yolları, oyun alanları, spor alanları, yüzme havuzu, akıllı ev sistemi gibi sosyal olanaklar mevcut.


Demir İnşaat Demir La Vida fiyat listesi kapsamında daireler 183 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor. Projede yer alan konutlar 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 3.5 oda 1 salon olarak dizayn edildi.


Demir İnşaat Demir La Vida ne zaman teslim sorusuna cevap olarak Aralık 2016 deniliyor. Projede yer alan dairelerin alanları 60 metrekareden başlayıp, 500 metrekareye kadar yükseliyor.


Demir İnşaat Demir La Vida iletişim:

Tel : 0212 853 00 31

Web: www.demirlavida.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön