01 / 05 / 2024

Büyükçekmece Demir La Vida projesi

Büyükçekmece Demir La Vida projesi

Demir La Vida Büyükçekmece ne zaman teslim sorusunun yanıtına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Demir La Vida projesi toplam 449 adet konut ve 39 adet ticari birimden meydana geliyor...

Büyükçekmece Demir La Vida projesi!

Demir İnşaat tarafından inşa edilen Büyükçekmece Demir La Vida projesi, İstanbul Avrupa yakası Büyükçekmece bölgesinde yaşama geçiriliyor. Projede, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 3.5 oda 1 salon daire tipleri mevcut...

Büyükçekmece Demir La Vida fiyat listesi!

Büyükçekmece Demir La Vida fiyat listesi haberimizin içinde yer alıyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 3.5 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor...

Büyükçekmece Demir La Vida Projesi!

Büyükçekmece Demir La Vida Projesi'nde yer alan dairelerin fiyatları 248 bin TL'den başlıyor. Teslimlerin Aralık 2016'da yapılacağı Büyükçekmece Demir La Vida Projesi'nde 3 farklı ödeme seçeneği bulunuyor.

Demir La Vida Evleri!

Teslimleri Aralık 2016'da yapılması planlanan Demir La Vida Evleri 42 bin metrekare arsa alanı üzerinde toplam 446 adet daire ve 39 adet ticari birimden meydana geliyor.

Demir İnşaat Demir La Vida ne zaman teslim?

Konutların satış sürecine devam edilen Demir İnşaat Demir La Vida ne zaman teslim sorusuna cevap olarak 2016 yılı Aralık ayı deniliyor. Proje 110 bin metrekare inşaat alanı üzerinde hayata geçiriliyor...

Demir İnşaat Demir La Vida satış fiyatları!

Demir İnşaat Demir La Vida satış fiyatları bilgisine haberimizin içerisinde yer veriyoruz. Demir La Vida projesi İstanbul Avrupa yakası Beylikdüzü'nde konumlanıyor. Projede 1+1'den 4+1'e kadar daire seçenekleri yer alıyor...

Demir La Vida projesi 2016'da teslim edilecek!

Demir La Vida, Büyükçekmece, Alkent 2000 Mahallesi'nde, yaklaşık 42 bin 600 metrekare arazi içinde, 16-19 katlı 6 blokta, 1 + 1'den başlayıp 6+1 özel loft dairelere kadar çeşitlilik gösteren 389 konut, özel blokta 200 odalı otel bulunan bir proje.

Büyükçekmece Demir La Vida projesi!

Büyükçekmece Demir La Vida projesinde konut fiyatları 183 bin TL' den başlangıç gösteriyor. Demir La Vida'da daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlandı...

Demir La Vida nerede?

İstanbul Avrupa Yakası Büyükçekmece'de Demir İnşaat tarafından konumlandırılan Demir La Vida nerede sorusunun cevabı haberimizde yer alıyor. Proje, Büyükçekmece' de Alkent 2000'in yan tarafında yer alıyor.

Demir Grup'tan Büyükçekmece'ye yeni proje!

Demir Grup, İstanbul'un Büyükçekmece ilçesinde yeni bir projeye başlamak için kolları sıvadı. Toplam 52 bin metrekarelik arazide inşa edilecek proje 821 daire ve 52 dükkândan oluşuyor.

Demir İnşaat Büyükçekmece projesi fiyat!

Demir İnşaat Büyükçekmece projesi fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Demir İnşaat Büyükçekmece projesi fiyat bilgisi ve proje detayları...

Demir İnşaat Büyükçekmece projesi nerede?

Demir İnşaat Büyükçekmece projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Demir İnşaat Büyükçekmece projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Demir İnşaat Büyükçekmece projesi geliyor! Yeni proje!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Demir İnşaat yeni projesini Büyükçekmece'de hayata geçirecek.

Büyükçekmece göl havzası imar planı değişikliğine bölge sakinlerden tepki!

İBB Meclisi’nde kabul edilen plan değişikliğiyle Büyükçekmece göl havzasında yapılaşmanın yasak olduğu bölge, Yeşilay için imara açıldı. Yapılacak binanın büyüklüğü ve kaç kat olacağı belirsiz.Bölge sakinleri imar planı değişikliğine tepkili.

Büyükçekmece yatay yapılaşmada örnek ilçe!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, yaz aylarında İstanbul'un en çok rağbet gören Büyükçekmece sahilinde incelemeler yaptı.

Mevlüt Uysal'dan Büyükçekmece'ye 25 dev proje!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Mevlüt Uysal, “25 Kayıp Yıla 25 Dev Proje” temasıyla Büyükçekmece'de hayata geçireceği vizyon projelerini tanıttı.

Büyükçekmece'de yıkım gerginliği!

İstanbul'un en önemli su havzasını barındıran Büyükçekmece'de kaçak yapılaşma hızla artıyor. Bölgede, kaçak yapılaşmaya karşı mücadele başladı.

Avcılar-Büyükçekmece turizm hattı oldu!

Hızlı bir yapılaşma sürecinde olan Avcılar-Büyükçekmece hattı, gayrimenkul gelişimiyle dikkat çekiyor. Bölgede şu anda beş yıldızlıdan üç yıldızlıya kadar 22 otel faaliyet gösteriyor..

Demir İnşaat'tan Büyükçekmece'de 584 konutluk proje!

Demir Grup Yapı İnşaat, Büyükçekmece'de 584 konutluk proje inşa etmeye hazırlanıyor. Ticari birimlerin de yer alacağı proje Aralık 2022'de tamamlanacak..

Demir İnşaat'tan Büyükçekmece'ye Demir Arena projesi!

Demir Romance, Ayığışı Vadi Evieri gibi markalı projeleriyle inşaat sektöründe faaliyet gösteren Demir inşaat, Beylikdüzü ve Büyükçekmece'de projeler üretti.

Demir İnşaat Büyükçekmece Basket Store açıldı!

Demir İnşaat Büyükçekmece hem sportif olarak hem de kurumsal olarak büyümeye devam ediyor. Spor Toto Basketbol Süper Ligi'ne geçtiğimiz sezon yükselen ve bu yıl ülkemizi Avrupa'da da temsil etmeye hak kazanan Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol, taraftar mağazasını açtı.

Büyükçekmece Demir La Vida Evleri teslim tarihi!

Büyükçekmece Demir La Vida Evleri projesinde dairelerin metrekare birim fiyatı 4 bin 400 TL seviyesinde. Projede yüzde 1 KDV avantajı sunuluyor...

Büyükçekmece Demir La Vida projesi Haberi

Büyükçekmece Demir La Vida projesi

Dairelerin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 3.5 oda 1 salon tiplerinde dizayn edildiği Demir La Vida Büyükçekmece ne zaman teslim sorusunun yanıtından önce projenin diğer özelliklerinden bahsedelim.


Demir La Vida projesinde dans stüdyoları, yürüyüş yolları, oyun alanları, spor alanları, yüzme havuzu, akıllı ev sistemi, seyir terası, güneşlenme terası, localar, yeşil alanlar, bankalar, market, güvenlik yer alıyor.


Demir İnşaat Demir La Vida ödemeleri kapsamında firma bünyesinde 24 aya kadar vade farksız taksitlendirme imkanı sunuluyor. Proje toplam 449 adet konut ve 39 adet ticari birimden meydana geliyor.


Demir La Vida Büyükçekmece ne zaman teslim?

Demir La Vida Büyükçekmece ne zaman teslim sorusunun yanıtına 2016 yılının Aralık ayı yanıtı veriliyor.


Demir İnşaat Demir La Vida fiyat!

1+1 daireler 347 bin...