30 / 04 / 2024

Demir La Vida Büyükçekmece ödemeleri!

Demir La Vida Büyükçekmece ödemeleri!

Firma: Demir İnşaat

Proje: Demir La Vida

Demir La Vida Büyükçekmece ödemeleri kapsamında 30 aya kadar sıfır faizle taksitlendirme yapılırken, yüzde 5 peşinat avantajı da sağlanıyor. Projede başlangıç fiyatı 201 bin TL olarak belirlendi...



Dairelerin satış sürecine devam edilen  Demir La Vida  Büyükçekmece ödemeleri kapsamında vade farksız taksitlendirme yer alıyor. Proje, 110 bin metrekare inşaat alanı üzerinde konumlanıyor. 


Demir İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Büyükçekmece Demir La Vida satış fiyatları 201 bin TL'den başlayarak değişiyor. Projede yer alan daireler  1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 3.5 oda 1 salon olarak tasarlandı. 


Teslimlerin 2016 yılı Aralık ayı içerisinde gerçekleşmesi planlanan Demir La Vida Büyükçekmece ödemeleri kapsamında banka kredisi kullanılıyor. Projede, 446 adet daire ve 39 adet ticari birim bulunuyor. 


Demir La Vida Büyükçekmece ödemeleri!


Sosyal olanakları arasında; dans stüdyoları, yürüyüş yolları, oyun alanları, spor alanları, yüzme havuzu, akıllı ev sistemi, seyir terası, güneşlenme terası, localar, yeşil alanlar, bankalar, market, güvenlik, vale yer alan Demir La Vida Konutları, 42 bin 406 metrekare arsa alanına sahip


Konut alanı 62 bin 410 metrekare olarak belirlenen Büyükçekmece Demir La Vida nerede sorusuna yanıt olarak İstanbul Büyükçekmece deniliyor. Projede yer alan daireler 61 metrekare ile 500 metrekare arasında alanlara sahip.


Demir La Vida Büyükçekmece ödemeleri!


Demir La Vida Büyükçekmece ödemeleri kapsamında yüzde 5 peşinatla ödeme yapmak mümkün. İsteyenler için ise 30 aya kadar taksitlendirme imkanı sunuluyor. 


Büyükçekmece Demir La Vida iletişim!

http://www.emlakkulisi.com/buyukcekmece-demir-la-vida-iletisim/260751


Demir İnşaat Demir La Vida fiyatları!

http://www.emlakkulisi.com/demir-insaat-demir-la-vida-fiyatlari/259345


Büyükçekmece Demir La Vida nerede?

http://www.emlakkulisi.com/buyukcekmece-demir-la-vida-nerede/259185


Demir İnşaat Demir La Vida ne zaman teslim?

http://www.emlakkulisi.com/demir-insaat-demir-la-vida-ne-zaman-teslim/260101


Demir La Vida Büyükçekmece telefon: 0212 853 00 31

Web: www.demirlavida.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön