02 / 05 / 2024

Demir Romance Beylikdüzü nerede?

Demir Romance Beylikdüzü nerede?

Firma: Demir İnşaat

Proje: Demir Romance

Demir Romance Beylikdüzü nerede sorusunun yanıtı haberimizin içinde adresli bir şekilde yer alıyor. Proje kapsamında yer alan dairelerin metrekare birim fiyatları 2.750 TL olarak belirlendi



Demir Romance projesi, Avrupa Yakası içinde Beylikdüzü Bölgesi içinde hayata geçiriliyor.  Demir Romance  Beylikdüzü nerede sorusunun yanıtından önce projeden bahsedelim. 


Demir Romance Beylikdüzü satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 3,5 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 4,5 oda 1 salon şeklinde müşterilerine sunuluyor. 


Demir Romance Beylikdüzü Evleri,  Demir İnşaat  tarafından hayata geçiriliyor. Projede topla 766 konut yer alıyor. 


Demir Romance Beylikdüzü Konutları kapsamında konutların yanı sıra 60 ticari ünite ve de 27 villa bulunuyor. Demir Romance Beylikdüzü teslim tarihi Kasım 2015 olarak belirlendi. 


Demir Romance Beylikdüzü Konutları satış fiyatları metrekare birim olarak 2 bin 750 TL olarak belirlendi. Demir Romance Beylikdüzü Konutları kapsamında  yürüyüş yolları, fitness center, yüzme havuzu, spor alanları ve sauna bulunuyor. 


Beylikdüzü Demir Romance Evleri ödeme koşulları kapsamında yüzde 1 oranında peşinat veriliyor. 12 ay sonra yüzde 15 oranında 


ödeme yapılıyor. Sonrasında teslimlerde ise yüzde 15'lik ödeme yapılıyor. Kalan kısım ise banka kredisi ile vadelendiriliyor. 


Demir Romance Beylikdüzü nerede?

Demir Romance Beylikdüzü nerede sorusunun yanıtı şu şekilde : Adnan Kahveci Bulvarı Erdem Cad. No.3 Beylikdüzü - İstanbul


VİDEO: Bu haberle ilgili videoyu EMLAKKULİSİ.Tv'de izlemek için tıklayın



Demir Romance Beylikdüzü Evleri iletişim

Telefon: 0212 853 00 31

Web adresi: www.demirromance.com


projeye sor



Geri Dön