29 / 04 / 2024

Demir Romance Çarşı'da satışlar devam ediyor!

Demir Romance Çarşı'da satışlar devam ediyor!

Beylikdüzü'nde Demir İnşaat tarafından inşa edilen Demir Romance Ağustos ayında kapılarını açıyor. Projenin ticari alanlarını oluşturan 'Romance Çarşı'nın satışları da devam ediyor..



Beylikdüzü'nde Demir İnşaat tarafından inşa edilen Demir Romance Ağustos ayında kapılarını açıyor. Projenin ticari alanlarını oluşturan 'Romance Çarşı'nın satışları da devam ediyor. Birçok ünlü markaya evsahipliği yapacak Romance Çarşı'da ticari alanların metrekaresi ise 6 bin liradan başlıyor. 


Demir Romance'ın Beylikdüzü'nün yeni çekim merkezi olacağını söyleyen Demir inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, "Demir Romance'ın ticari alanlarını oluşturan 'Romance Çarşı' birbirinden ünlü markalara ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. 


Buradaki mağazalar, merkezi lokasyonları ile bölge insanına hizmet verirken, burada yapılacak yatırımların hızlı bir şekilde geri dönmesini sağlayıp yatırımcısına yüksek kazanç sağlayacak" dedi. 

Villalar da var Demir Romance'ta 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 4.5+1 gibi 14 farklı daire ve 28 villa seçeneği sunuluyor. Projede ihtiyaçları karşılayacak 60 işyeri, yüzme havuzları, tenis kortu, basketbol sahası gibi hizmetler de verilecek. 


Posta


Geri Dön