27 / 04 / 2024

Demir Romance'de peşin ödemelere yüzde 10 indirim! 1 yıl öteleme!

Demir Romance'de peşin ödemelere yüzde 10 indirim! 1 yıl öteleme!

Demir inşaat, akıllı ev teknolojisiyle insa ettiği Demir Romance'da düşük peşinat ve öteleme kampanyasıyla müşterilerinin karsısına çıkıyor. Proje, peşin alımlarda yüzde 10 indirim de sağlıyor.



Gayrimenkul sektöründe 30 yıldır geliştirdiği projeleriyle dikkat çeken Demir İnşaat, Beylikdüzü'nde akıllı ev teknolojisiyle inşa ettiği Demir Romance'a özel düzenlediği kampanyasıyla müşterilerinin karşısına çıkıyor. Kampanya kapsamında düşük peşinatlarda daire sahibi olma fırsatı sunulurken, geriye kalan kısmı bir yıl öteleniyor. Kampanyada aynca taks itler 1 yıl sonra banka kredisi garantörlüğünde 120 ay vadeli olarak ödeme fırsatı sunuluyor. Demir İnşaat müşterilerinin tercihine göre peşin alımlarda ise yüzde 10 indirim uyguluyor. İnşaat çalışmalarının yüzde 60'ının tamamlandığı Demir Romance'ta satışlar da yüzde 65 seviyesine ulaştı. 235 milyon TL'lik yatırım bedeliyle yükselen Demir Romance, 66 metrekare üa 268 metrekare aralığında değişen 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 4.5+1 gibi 14 farklı daire ve 28 villa seçeneği ile inşa ediliyor. 37 dönüm arazi içinde kat yükseklikleri 16 ile 18 arasında değişen toplam 7 blok üzerinde 776 konut ve 60 ticari alanın yer aldığı proje, E-5'e, metrobüse, okul, iki hastaneye yürüme mesafesinde ve Atatürk Havalimanı'na da 15 dakika uzaklıkta yer alıyor. Projede daire fiyatlan 229 bin liradan başlıyor. 


Tek tuşla yönetiliyor Demir Romance projesinde yer alan dairelerde, lamba, fırın, ocak ve hatta perdeler bu sistemle kontrol ediliyor. Yine dairelerde tüm ısı sistemleri tek bir tuşla yönetiliyor. Evlerdeki görüntü sistemleri ile otoparktaki aracı, parkta ya da havuzda oynayan çocuğu takip etmek mümkün oluyor. Yine bu sistem sayesinde, evden çıkarken açık kalan ışıklar, prizde kalan ütü, ocakta unutulan yemek veya çaydanlık gibi tehlikeli durumlar ortadan kaldırüıyor. Sistem, evin içindeki bazı elektronik eşyalann cep telefonu ya da tablet bilgisayar vasıtasıyla uzaktan erişimine de olanak sağlıyor. Öte yandan dokunmatik ekran akıllı ev menüsü üe tüm aydınlatma, ısıtma, soğutma sistemi kontrol altına alınarak yüksek oranda enerji tasarmfu sağlanıyor. 


22 BİN M2 SOSYAL ALAN 


DEMİR Romance'ın 22 bin metrekaresi sosyal alanlara ayrıldı. Demir Romance'da; acık yüzme havuzları, amfi tiyatro, yürüyüş ve bisiklet parkurları, çocuklu ailelerin hayatını kolaylaştıran kres, cocuk oyun odaları ve servis bekleme odası, toplantı odaları, 24 saat sağlık hizmeti de yer lıyor. Romance Clup'ta ise acık-kapalı yüzme havuzları, tenis kortu, basketbol sahası, squash, dans eğitim merkezi, slnevizyon, 5PA merkezi, Türk hamamı, sauna, diyetisyen hizmeti, fitness merkezi yer alıyor.


Star 


Tel: 444 2 116

Web adresi: www.demirromance.com


Geri Dön