05 / 05 / 2024

Dengeli ağırlık dağılımı ile BMW İX1 bayilerde

Dengeli ağırlık dağılımı ile BMW İX1 bayilerde

Şık ve modern iç tasarımlar sunar. Ayrıca, en son teknolojileri kullanarak akıllı bilgi-eğlence sistemleri, dijital gösterge panelleri ve gelişmiş sürüş yardımcıları gibi özellikler sunar. Peki BMW İX1 17 Mayıs 2023 fiyat listesi nedir?



iX1 xDrive30, iki aks boyunca sırasıyla 230kW ve 494Nm'lik kombine maksimum güç ve tork çıkışları ile çift motorlu elektrikli dört tekerlekten çekişe sahiptir .

Sıfırdan 100km/s'ye hızlanma iddia edilen 5,6 saniyedir ve efsanevi Hans Zimmer tarafından oluşturulan, BMW IconicSounds Electric adlı ayırt edici bir elektrikli film müziği işlevi vardır .

Beşinci nesil BMW eDrive sistemi, şarj donanımını ve 65kWh kapasiteli pili taban paneline düz bir şekilde yerleştirir.

Yeni BMW iX1'in yüksek voltajlı pilinde kullanılan kobalt ve lityum malzemeleri "sorumlu madencilikten elde edilmiştir" ve aktarma organlarında herhangi bir türde nadir toprak bulunmaz.

BMW, sürüş tarzına bağlı olarak 100km'de 16,8-19,0kWh enerji tüketimine dayalı olarak WLTP döngüsünde 440km'ye kadar bir sürüş menzili talep ediyor .

Dengeli ağırlık dağılımı ile BMW İX1 bayilerde

22kW AC yerleşik şarj kapasitesi, DC şarj tavanı 130kW iken tek veya üç fazlı AC şarj cihazlarının çalışacağı anlamına gelir. Bu hızda şarj edildiğinde, pil iddia edilen 29 dakikada yüzde 10'dan yüzde 80'e çıkarılabilir.

Dengeli ağırlık dağılımı ile BMW İX1 bayilerde


Geri Dön