21 / 05 / 2024

Deniz Seki Sapphire'de Hüsnü Şenlendirici'yle karşılaştı!

Deniz Seki Sapphire'de Hüsnü Şenlendirici'yle karşılaştı!

Deniz Seki, Sapphire binasının 54'üncü katındaki doğum gününe katıldı. Partide eski sevgilisi Hüsnü Şenlendirici'nin olduğunu öğrenince mekanı apar topar terk etti




İstanbul Sapphire'in mimarı Murat Tabanlıoğlu'nun, binanın 54'üncü katında düzenlediği doğum günü partisinde gerilimli dakikalar yaşandı. Davete keyifli gelen Deniz Seki, eski sevgilisi klarnetçi Hüsnü Şenlendirici'nin sahneye çıkacağını öğrenince sinirlenerek mekanı terk etti.
Ünlü mimar Murat Tabanlıoğlu, 50'nci doğum gününü kendi imzasını taşıyan Avrupa'nın en yüksek binası olan İstanbul Sapphire'in 54'üncü katında kutladı. Partiye Deniz Seki de katıldı. Ancak gecede eski sevgilisi Hüsnü Şenlendirici'nin sahne alacağını öğrenen sanatçı, alel acele mekanı terk etti. Seki, davet sahiplerinden de, çekilen fotoğraflarını medyanın kullanmamasını rica etti. Fotoğrafları silinmediği için kızgın bir şekilde binadan ayrılan Deniz Seki, "Çıkmam lazım, işlerim var, bana müsaade edin" dedi. Parti bitiminde medyanın sorularını yanıtlayan Hüsnü Şenlendirici ise, "Evet, tesadüf ki Deniz de içerideymiş ama karşılaşmadık" dedi. Ünlü klarnetçi, "Karşılaşsanız tepkiniz ne olurdu" soruna ise şu yanıtı verdi: "Nasıl yaklaşacağım, o anki ortamın haline bağlı olurdu."
Yeni Asır

 


Geri Dön