13 / 05 / 2024

Denizbank'ta promosyon ödemeleri kaç lira? İşte son güncellenmiş rakamlar

Denizbank'ta promosyon ödemeleri kaç lira? İşte son güncellenmiş rakamlar

Bankalar arası promosyon savaşı devam ediyor. Maaşlarını taşıyarak daha yüksek banka promosyonu almak isteyen vatandaşlar da tek tek bankaları incelemeye başladı. Maaşını Denizbank'a taşımak isteyen emekli ve çalışanlar için bu bankanın verdiği son promosyon rakamlarını inceledik.



Emekli maaşınızı Denizbank şubelerine gelmenize gerek kalmadan Mobil Bankacılık uygulamamızdan veya e-devlet üzerinden bankamıza aktarabilir, 1,750 TL'ye varan promosyon fırsatından faydalanmak için 0850 222 0 800 iletişim merkezini arayıp maaşınızı 3 yıl süre ile bankamızdan alma sözü vererek ve 1 otomatik fatura talimatı vererek promosyon kampanyasına dahil olabilirsiniz.

Kampanya 15.12.2021-31.12.2022 arası emekli maaşını Denizbank'a devir etmiş emekli maaş müşterileri için geçerlidir.

Editör Notu: Bu haber 8 Eylül 2022 tarihinde saat 03.50'de yazıldı. An itibariyla dolar kuru 18 lira 22 ,  euro 18 lira 29, altının gramı ise 1.026 lira değerindedir.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön