25 / 08 / 2024

Denizbank'tan bombanın da bombası 20 bin TL açıklaması. Acil bakmak gerek

Denizbank'tan bombanın da bombası 20 bin TL açıklaması. Acil bakmak gerek

Bankalar arasındaki kredi yarışı çok ciddi boyutlara gidiyor. Bankalar kredi imkanlarını teker teker açıklamaya devam ediyor. Denizbank cephesinden de bomba bir açıklama geldi.



Denizbank’ın faizsiz kredi/nakit avans kampanyasına dair ayrıntıları bankanın resmi web sitesinden aldığımız bilgilerle sizler için hazırladık. Kampanya kapsamında yeni müşteriler 10.000 TL faizsiz nakit avans ve 10.000 TL faizsiz kredinin sahibi olacak.

AYRINTILAR DA AÇIKLANDI 

  • DenizBank, 05 Nisan 2023 - 05 Mayıs 2023 tarihleri arasında yeni müşterilere yönelik özel bir kampanya başlatıyor. Bu kampanya kapsamında, yeni DenizBank müşterileri, bankanın MobilDeniz uygulamasını indirerek ve "Müşteri Ol" butonu üzerinden üye olarak, 10.000 TL'ye kadar %0 faizli kredi kullanma fırsatına sahip olacaklar. Bu kampanya, yalnızca bireysel tüketici ve ihtiyaç kredisi için geçerli olacak.

    Kampanyanın şartlarına göre, kredinin hayat sigortalı olması, KKB puanı, genel borçluluk durumu ve kullanılan kanala göre fiyatlamalar değişkenlik gösterebilir. 6 aya kadar vadeli, 10.000 TL'lik kredilerde aylık faiz oranı %0 olabilecektir. Ancak hayat sigortası yapılmadan kullanılması durumunda, faiz oranları %2.28 ile %3.60 arasında değişebilir.

    Kampanyadan yararlanmak isteyenler, uygulama üzerinden avantajlı ihtiyaç kredisi oranları ile kredi kullanabilecekler. Kampanya süresince sadece bir kez yararlanılabilen bu fırsat için, kullanılacak minimum kredi tutarı 1.000 TL, maksimum kredi tutarı 10.000 TL ve maksimum vade 6 ay olarak belirlenmiştir.

    Banka, faiz oranlarını değiştirme, onaylanan kredinin kullanımı için son kararı alma, kefil ve ek belge talep etme hakkını saklı tutmaktadır. Kampanyadan sadece gerçek kişi müşteriler faydalanabilecektir.

    10.000 TL faizli krediden faydalananlar istemeleri halinde 10.000 TL faizsiz nakit avanstan da faydalanarak toplamda faizsiz 20.000 TL’den yararlanabilecektir.


Geri Dön