30 / 07 / 2024

Denizbank’tan göbek attıracak kampanya! Faizsiz ve taksitli nakit avans veriyor! Kart borcu birikenler bayram edecek!

Denizbank’tan göbek attıracak kampanya! Faizsiz ve taksitli nakit avans veriyor! Kart borcu birikenler bayram edecek!

Denizbank kredi kartı borcu biriken vatandaşların sicilinin olumsuz etkilenmemesi için kaçırılmayacak bir kampanya duyurdu. İşte detaylar...


SENTEZ MEKANİK 10. YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI!


Kampanyadan faydalanmak isteyen vatandaşların DenizBank Mobil uygulama içinde yer alan “Taksitli Nakit Avans” menüsünü kullanabileceği öğrenildi. Kredi kartını fiziki olarak teslim alan vatandaşlar da kampanyadan yararlanabilecek. Banka kartı, ek kart veya Business Kart ile yapılacak başvurular ise kabul edilmeyecek.

5 BİN LİRA TAKSİTLİ NAKİT AVANS KAMPANYA DETAYLARI

Denizbank’ın sunduğu faizsiz ve taksitli nakit avans kampanyasına her banka müşterisi yalnızca bir kez başvurabilecek. Taksitli ve faizsiz nakit avans kampanyasını kredi kartı başvurusu yaptıktan sonra onay alan müşteriler faydalanabilecek. Kredi kartı onayı alan müşteriler iki iş günü sonrası taksitli nakit avans başvurusu yapabilecek.

Onay alan her banka müşterisi 15 Şubat tarihine kadar bu fırsattan yararlanabilecek. Faizsiz teklif 250 liradan başlayarak 5 bin liraya kadar alınabilecek. Kampanyaya başvururken kişinin bankaya ait açıkta ve kullanılabilir kredi kartı bulundurması gerekiyor. Nakit avansın tüm taksitleri kullanıma açık kredi kartının hesap özetine yansıtılacak. 1 Ocak 2023 tarihinde başvuruya açık hale gelen kampanya 31 Ocak 2023 tarihine kadar başvuruya açık kalacak.

Denizbank’tan göbek attıracak kampanya! Faizsiz ve taksitli nakit avans veriyor! Kart borcu birikenler bayram edecek!

NAKİT AVANS NEDİR?

Vatandaşların nakit paraya ihtiyacı olduğunda başvurulacak seçeneklerden biri ihtiyaç kredisi bir diğeri ise bankalardan nakit avans çekimidir. Nakit avans çekimleri taksitli veya taksitli olmayan nakit avans şeklinde ikiye ayrılır. İlgili bankaların kredi kartından istendiği zaman çekilecek taksitli nakit avans acil nakit ihtiyacının kolayca karşılamanmasını sağlar.

Yapı Kredi’den dudak uçuklatacak kampanya! Hesap açana anında 20 bin TL hediye!

İŞKUR’dan işsizlere müjde üstüne müjde! 40 ilde KPSS’siz personel alımı! Son başvuru tarihi bugün!

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön