02 / 05 / 2024

Denizbank'tan kaçıranı pişman edecek kampanya! Şartları sağlayan herkese 300 TL ödenecek!

Denizbank'tan kaçıranı pişman edecek kampanya! Şartları sağlayan herkese 300 TL ödenecek!

Ücretlerin günden güne yükseliş göstermesi hedefiyle bankalar peşin gereksinimi olan müşterilerine ve avantajlı alışveriş yapılmasını sağlama hedefiyle devamlı kampanya yapıyor. Denizbank 300 TL ödeme yapacak! Peki koşullar neler? Katılım nasıl olur? Tüm ayrıntılara haberimizden ulaşabilirsiniz.



Banka kampanyaları, bankaların müşterilerine sunulan geçici avantajlar, teklifler veya indirimlerdir. Bu kampanyalar genellikle belirli bir süre boyunca geçerlidir ve bankaların müşteri tabanını genişletmek, yeni müşteri çekmek, mevcut müşterilerin memnuniyetini artırmak veya belirli ürün veya hizmetlerini teşvik etmek amacıyla düzenlenir. Banka kampanyaları aşağıdaki şekillerde gerçekleşebilir:

DENİZBANK 300 TL KAMPANYASI

Denizbank aracılığı ile son bildirilen haberlere göre ilk kez bireysel kredi kartı başvurusu yapan müşteriler birçok değişik avantajdan yararlanabilecek. Denizbank kampanyasından yararlanmak için ilk kez kredi kartı başvurusu yapmak lazım. Kredi kartı başvuruları bankanın mobil uygulaması, internet bankacılığı, kısa mesaj ve müşteri hizmetleri vesilesi ile yapılabilecek.

Denizbank tan kaçıranı pişman edecek kampanya! Şartları sağlayan herkese 300 TL ödenecek!

Denizbank 300 TL Kampanyası

 Denizbank avantajından yararlanmak için başvuru işlemlerinin 31 Mayıs tarihine kadar yapılması lazım. Verilen tarih sonrasında yapılan kredi kartı başvuruları kampanya kapsamı dışında kalacak. Denizbank bireysel kredi kartı başvurusu yapan ve başvurusu tasdik gören müşteriler Mayıs, Haziran, Temmuz aylarında olan online alışverişler için toplam 300 TL ödeme yapılacak. Ödemeler aylık 100 TL'yi aşmadan üç ay süresince yapılacak. Sanal kart ve ilave kartlar kampanya kapsamı dışındadır. İlave kartlarla yapılan alışverişler sonrasında elde edilen ödemeler asıl karta ilave edilecek. Kampanya sadece online alışverişler için geçerli olacak. Fiziksel satış, POS cihazlarından yapılan işlemler, peşin avans işlemleri, bonus kullanımları kampanyaya dahil edilmeyecek. Bir müşteri kampanyadan aylık olarak en çok 100 TL, toplam en çok 300 TL kazanım elde edebilecek.

Denizbank'tan kaçıranı pişman edecek kampanya! Şartları sağlayan herkese 300 TL ödenecek!


Geri Dön