12 / 05 / 2024

Denize sıfır, villa imarlı Boğaziçi Arsa Lapseki projesi satışta! Bu haftaya özel yüzde 5 indirim fırsatı!

Denize sıfır, villa imarlı Boğaziçi Arsa Lapseki projesi satışta! Bu haftaya özel yüzde 5 indirim fırsatı!

Boğaziçi Arsa Çanakkale Lapseki projesi satışa çıktı. Bu haftaya özel satışlarda yüzde 5 indirim uygulanacak. Peki, Boğaziçi Arsa Lapseki projesi ne kadar, kaç TL?



Boğaziçi Arsa Lapseki projesi, alt yapısı hazır, müstakil parsel tapusu, denize sıfır ve boğaz manzaralı, kolay ulaşılabilir lokasyonu ve projeye özel sosyal alanları ile dikkat çekiyor.

Boğaziçi Arsa Lapseki projesinde, müstakil tapu fırsatı resmi izin ve belgeleri tamamlanmış bir şekilde mülkiyetinizi tescil ediliyor.

Villayı inşa etmek isteyler için olanaklar sağlayan projede, bölgedeki emsal oranına göre yüzde 50- yüzde 90 arasında değişen bu araziler ile ideal tasarlama ve hayata geçirme şansı sunuyor.

Söz konusu projede, su, doğalgaz, elektrik, internet gibi alt yapılar tamamlandı.

Lokasyonu ile dikkat çeken Boğaziçi Arsa Lapseki, İstanbul’dan yeni açılan Çanakkale Otoyolu ile 2.5 saat mesafede konumlanıyor.

Boğaziçi Arsa Lapseki projesindeki arsaların fiyatı 1 milyon 750 bin TL'den başlıyor. Söz konusu projedeki arsalar bu haftaya özel yüzde 5 indirimle satışa sunulurken önümüzdeki günlerde fiyatlarının artması bekleniyor.

Emlak Konut GYO Esenler projesi 15 soruda tüm detaylarıyla! Tam 2 bin 84 konutluk yeni proje!

Özak GYO Göktürk 2 projesinin değeri 1.6 milyar TL'yi aştı!

Dünya Bankası'ndan 1 milyar dolarlık destek!


Geri Dön