28 / 04 / 2024

Dünya Bankası'ndan 1 milyar dolarlık destek!

Dünya Bankası'ndan 1 milyar dolarlık destek!

Dünya Bankası, Çad Gölü Havzası'ndaki güvenlik sorunundan etkilenenler için 1 milyar dolarlık destek paketini onayladığını duyurdu.



Dünya Bankası, Çad Gölü Havzası'ndaki güvenlik sorunundan etkilenenler için 1 milyar dolarlık destek paketini onayladığını duyurdu. Dünya Bankası Çad Direktörü Rasit Pertesv, yaptığı açıklamada, bölgedeki güvenlik krizine değindi.

 Dünya Bankası ndan 1 milyar dolarlık destek!

Pertesv, Çad Gölü Havzası'nda güvenlik sorunlarının sürdüğünü ifade ederek bölgede güvenlik sorunundan etkilenenler için Dünya Bankasının 1 milyar dolarlık destek paketini onayladığını duyurdu.

İşte konuya ilişkin merak edilen tüm detaylar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön