29 / 04 / 2024

Denizli deprem mağdurlarına TOKİ müjdesi!

Denizli deprem mağdurlarına TOKİ müjdesi!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, geçen Ağustos ayındaki depremden etkilenen Bozkurt ilçesinde, binaları ağır hasar alan ihtiyaç sahiplerine TOKİ konutları tahsis edileceğinin müjdesini verdi...



Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, geçtiğimiz Ağustos ayında yaşanan deprem sonrası hasar alan Bozkurt ilçesini ziyaret ederek inşaatı devam eden  TOKİ  konutlarına incelemede bulundu. 

Milliyet'in haberine göre depremin yaşandığı gün, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla 10 saat bile geçmeden bakanların bölgeye geldiğini söyleyen Zolan, “Acil ihtiyaçlar için o gün hem Bozkurt Belediyesi’ne hem de Çardak Belediyesi’ne, hibe şeklinde 500’er bin lira verildi” diye konuştu.

Denizli deprem mağdurlarına TOKİ müjdesi!

TOKİ konutlarının, depremde konutları ağır hasarlı olan ihtiyaç sahiplerine tahsis edileceğini duyuran Zolan, “Vatandaşlarımız ilk 2 yıl ödemesiz 20 yıl vadede ve faizsiz bir bedele bu konutlara sahip olabilecekler. Yerinde ev yapmak isteyen vatandaşlarımıza da 101 bin lira maddi destek verilecek” açıklamalarında bulundu.

Denizli Bozkurt'ta depremzedelere TOKİ desteği!


Geri Dön