27 / 04 / 2024

Denizli Göveçlik'e 1 milyon liralık yatırım!

Denizli Göveçlik'e 1 milyon liralık yatırım!

Merkezefendi Belediyesi, tarafından 1 milyon liralık yatırımla Göveçlik'e kazandırdığı halı saha, pazaryeri ve oyun parkı törenle açıldı. Törenin ardından Göveçlik eğitimlerini sürdüren öğrencilere bisikletleri hediye edildi.




Merkezefendi Belediyesi, tarafından 1 milyon liralık yatırımla Göveçlik'e kazandırdığı halı saha, pazaryeri ve oyun parkı törenle açıldı. Açılış törenine Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, İl Sağlık Müdürü Şükrü Arpacı, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Ahmet Altın, Ticaret Odası Başkanı Necdet Özer, kurum müdürleri, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Belediye hizmetleriyle ilçenin her köşesinin şantiyeye döndüğünü belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Subaşıoğlu, şunları söyledi:


"Geçtiğimiz yıl 8 adet kapalı pazaryeri yaptık. 30 okulumuza halı saha kazandırdık. Ege bölgesinin ilk ve tek skate parkını açtık. Hobi bahçesinin açılışını gerçekleştireceğiz. 2015 yılında 200 kilometre yol açtık. 60 kilometre asfalt attık. Marka belediye olmak için önümüze bir hedef koymuştuk. Bu hedefe ulaşabilmek için geliştirdiğimiz projelerle önemli adımlar attık. Sosyal ve kültürel projelerimizle bu adımları atmaya devam edeceğiz." dedi. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Zolan'da, "Bugün hizmetleri Göveçlik mahallemize kazandırdık. Güzellikler üzerine güzellikler koyarak hizmetlerimizi devam edeceğiz. Birlik ve beraberlik içinde hizmetlerimizi sürdürmeye devam edeceğiz."


Konuşmaların ardından bin 470 metrekare genişliğindeki dört işyeri, 43 tezgah kapasiteli kapalı pazaryeriyle Ekrem Başer Ortaokulu bahçesindeki halı saha ve 500 metrekare alan üzerine yapılan oyun parkı kesilen kurdelayla hizmete girdi. Törenin ardından Göveçlik eğitimlerini sürdüren öğrencilere bisikletleri hediye edildi.



Yeni Asır


Geri Dön