27 / 04 / 2024

Denizli İnşaat Müteahhitleri Derneği belediye sorunlarına çözüm bulacak!

Denizli İnşaat Müteahhitleri Derneği belediye sorunlarına çözüm bulacak!

Denizli İnşaat Müteahhitleri Derneği, Merkezefendi ve Pamukkale belediye başkanlıklarına ziyaretlerde bulundu. Dernek başkanı Fehmi Demirten yaptığı konuşmada yeni belediyeleri bekleyen birçok soruna çözüm üretebileceklerini söyledi.



Denizli İnşaat Müteahhitleri Derneği, Merkezefendi ve Pamukkale belediye başkanlıklarına ziyaretlerde bulundu. Dernek başkanı Fehmi Demirten yeni belediyeleri bekleyen birçok soruna çözüm üretebileceklerini söyledi. 

İlk olarak Merkezefendi Belediyesini ziyaret eden Denizli İnşaat Müteahhitleri Derneği yönetim kurulu üyeleri burada Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu tarafından karşılandı. Ziyarette konuşan Subaşıoğlu öncelikli hedeflerinin vatandaşların sorunlarına çözüm üretmek olduğunu söyledi. Subaşıoğlu, "Bina problemimizi ek bina şeklinde çözeceğiz. Yeni inşa edeceğimiz belediye binasını da fonksiyonel bir şekilde tasarlayacağız yani vatandaş içeriye girdiğinde nerede ne hizmeti alacağını bilecek. Böylelikle vatandaşa daha kaliteli bir hizmet sunacağız." dedi. Merkezefendi beldesinde inşası planlanan yeni şehir hastanesinin 300 milyon Lira gibi önemli bir rakama inşa edileceğini hatırlatan Subaşıoğlu her zaman istişare ve işbirliğine açık olduklarım, Denizli İnşaat Müteahhitleri Derneği'nin de her zaman desteğine ihtiyaç duyacaklarını kaydetti. Dernek başkanı Fehmi Demirten ise, iş dünyasından başkanlık koltuğuna oturan Subaşıoğlu'nu tebrik edip yeni görevinde başarılar diledi. Demirten, "Özel sektörden böyle makamlara gelinmesi bürokratik engelleri aşmamızı kolaylaştırır, sizin seçilmeniz Merkezefendi için bir şanstır. Şehrimizin meseleleri bizim meselelerimizdir, biz de bize düşen görevleri yapmak için arzuluyuz. Çok fazla çarpık yapılaşma var, artık konutlarda tek göz oda dönemi sona erdi. Kentsel dönüşüm konusunda söz söylemeye hazırız, katkı koymak için elimizden geleni yaparız" diye konuştu. Daha sonra Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin'i makamında ziyaret eden yönetim kurulu üyeleri Gürlesin'e de başarı dileklerinde bulundu. 


Yardıma hazır olduklarını söyleyen Demirten, "Şehir plancısı, mimar, mühendis ve müteahhitlerden oluşan derneğimiz ortak aklı bulma adına ı ıı t ^ ^ #1 A ' •* aA her zaman Pamukkale Belediyesinin hizmetindedir. Pamukkale beldesi kentsel dönüşüm açısından büyük bir fırsata sahip, geniş ölçekli planlarla gerçek manada kentsel dönüşümün yapılabileceği bir bölge. Biz bu derneğin yönetim kurulu olarak bütün donanıma sahibiz, ufak bir çağrıda koşa, koşa yardıma geliriz" dedi. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, istişarenin sünnet olduğunu belirtip, ortak doğruyu bulmak adına bu sünneti yerine getireceklerini söyledi. Gürlesin sözlerini şöyle sürdürdü, "Başbakanımız da bu sünneti yerine getiriyor yani AK Parti'nin bu başarısı tesadüf değil. Biz sizinle sonuna kadar ortak çalışmaya varız. Kurumlar arası etkileşim önemli, özellikle işin teknik boyutunu bilenlere çok ihtiyacımız var. Belediyeciliğin % 80'i imar ve en büyük sıkıntılar da bu konularda yaşanıyor, sizin bu konularda desteğiniz bizim için gerçekten çok önemli." Öte yandan Denizli İnşaat Müteahhitleri Derneği'nde görev dağılımı yapıldı. Geçtiğimiz hafta yapılan olağan kongrede başkan seçilen Fehmi Demirten'in yardımcılıklarına İbrahim Şenel ve Veli Aytuğ getirildi. 


Muhasip üyeliğe Ahmet Haybat, yönetim kurulu sekreterliğine Süreyya Kaya, üyeliklere de Server Munis ve Ertan Büyükdağ getirildi. 

Yeni Olay Gazetesi


Geri Dön