29 / 04 / 2024

Denizli Kocadere'deki aile sağlığı merkezi ve camii incelendi!

Denizli Kocadere'deki aile sağlığı merkezi ve camii incelendi!

Denizli Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, belediye ekiplerince yürütülen Kocadere Mahallesinde aile sağlığı merkezi ve Kocadere Caminde yürütülen onarım, çevre düzenlemesi çalışmalarını inceledi.



Denizli Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, belediye ekiplerince yürütülen Kocadere Mahallesinde aile sağlığı merkezi ve Kocadere Caminde yürütülen onarım, çevre düzenlemesi çalışmalarını inceledi. Başkan Gürlesin, ilçenin tüm mahallelerinde üst yapı başta olmak üzere birçok çalışma yürüttüklerini vurgulayarak, modern bir ilçe yolunda yürüdüklerini söyledi.


 Pamukkale Belediyesi, Kocadere Mahallesinde vatandaşlarında öncelikli talebi olan aile sağlığı merkezinin onarımı ve Kocadere Caminin tadilat ve çevre düzenlemesi çalışmalarını başlattı. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’de yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Caminin onarımının yanı sıra çevre düzenlemesinin de kısa zamanda bitirilmesi talimatını veren Başkan Gürlesin, Aile Sağlığı Merkezinin ise vatandaşlara en iyi şekilde hizmet verecek duruma getirilmesini istedi. İnceleme sonrası mahalle sakinleriyle bir araya gelen Başkan Gürlesin’e vatandaşlar yürütülen çalışmalar nedeniyle teşekkürlerini iletti. Vatandaşların isteklerini de dinleyen Başkan Gürlesin, mahalle de yaptıkları çalışmalar ve planladıkları projeler hakkında bilgiler verdi.



Son Nokta Gazetesi


Geri Dön