29 / 04 / 2024

Osmangazi'de Aile Sağlığı Merkezi 6 ayda tamamlanacak!

Osmangazi'de Aile Sağlığı Merkezi 6 ayda tamamlanacak!

Meram Belediyesi tarafından Osmangazi Mahallesi'ne yapılacak Aile Sağlığı Merkezi ve Sosyal Tesisin temeli düzenlenen törenle atıldı. Yaklaşık 2 milyon TL'ye mal olacak tesis 6 ayda tamamlanacak...



Osmangazi Mahallesi'ne yapılacak Aile Sağlığı Merkezi ve Sosyal Tesisi, yaklaşık 2 milyon TL'ye mal olacak ve 6 ayda tamamlanacak. MeramBelediyesi tarafından Osmangazi Mahallesi'ne yapılacak Aile Sağlığı Merkezi ve Sosyal Tesisin temeli düzenlenen törenle atıldı.
Yaklaşık 2 milyon TL'ye mal olacak tesis 6 ayda tamamlanacak. Osmangazi Mahallesi'nde düzenlenen temel atma törenine AK Parti Konya Milletvekilleri Mustafa Kabakçı ve Ayşe Türkmenoğlu, Konya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Haşmet Okur, Meram Belediye Başkanı Dr. Serdar Kalaycı, Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Konya İl Sağlık Müdürü Hasan Kiiçiikkendirci, Konya İl Halk Sağlığı Müdürü Lütfı Saltuk Demir, AK Parti İl Başkan Vekili Mustafa Dündar, AK Parti Meram İlçe Başkanı Ulvi Bezirci, KOSKİ Genel Müdürü İ. Selim Uzbaş, AK Parti İl ve İlçe Teşkilat Yöneticileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı. Törende ilk konuşmayı yapan Osmangazi Mahalle Muhtarı Murat Karadağ, "Meram'ın her mahallesine yaptığı yatırımlarla iz bırakan Meram Belediye Başkanımızı ve ekibini kutluyorum" dedi.
180 GÜNDE TAMAMLANACAK
Meram genelinde yaptıkları önemli hizmet ve yatırımlarla Osmangazi Mahallesi'ndeki hizmetleri hakkında bilgi veren Başkan Kalaycı ise, "Yaklaşık 3 bin metrekarelik bir alanda 2 bin 545 metrekarelik inşaat alanına sahip aile sağlığı merkezi ve sosyal tesisin temelini atıyoruz. Yaklaşık 2 milyon TL'ye mal olacak bu tesis 180 günde tamamlanacak. Tesisin 750 metrekarelik bölümünde yer alacak Aile Sağlığı Merkezinde 4 doktor görev yapabilecek. Zemin katta ise; emekliler konağı ve taziye evi olacak. Birinci kat ise bayanlara yönelik olarak hizmet verecek. Cilt bakım merkezleri, kuaför salonu, internet salonu, kütüphane ve bayanların haftalık toplantılarını yapabilecekleri 150 metrekarelik bir toplantı salonu yer alacak. Bodrum katında ise nişan ve düğünlerin yapılabileceği 450 metrekarelik bir salon bulunacak. Ayrıca 400 metrekarelik de ticari alanın yer alacağı tesis tamamlandığında bu bölgeye hareketlilik kazandıracak" şeklinde konuştu. AK Parti Meram İlçe Başkanı Ulvi Bezirci de, "Belediyelerimiz, halkımızın yaşam standardını yükseltebilmek için ömek hizmetler yapıyor. AK Parti iktidarıyla beraber belediyecilik anlamında çıtanın nereden nereye geldiğini de vatandaşlarımız çok iyi biliyor" dedi.


Haberdar (Konya)

Geri Dön