18 / 07 / 2024

Denizli Uzunpınar Kapalı Pazar Yeri açıldı!

Denizli Uzunpınar Kapalı Pazar Yeri açıldı!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, ülkeye, bölgeye ve Denizli’ye muhteşem yatırımlar yapıldığını, bütün engellemelere rağmen kesintiye uğramadan yatırımlara devam edileceğini söyledi.




Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, önceki gün Denizli'de Pamukkale İlçe Belediyesi'nin Gözler Mahallesi'nde 1 milyon 550 bin TL tutarındaki 21 metre genişliğinde 2,5 kilometre uzunluğunda bulvar düzenlemesinin ardından Uzunpınar Mahallesinde, 450 bin TL'ye mal olan bin 250 metrekare alana sahip tam donanımlı kapalı pazaryerini açtı. 


Millete hizmet, ibadet 


Bakan Zeybekci, Denizli Valisi Şükrü Kocatepe, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, AK Parti Milletvekili adayları Şahin Tin, Sema Ramazanoğlu ve Murat Bekir Ege'nin katıldığı törenlerde hizmeti geçen herkese teşekkür etti. "Yolda gelirken baktım da, muhteşem güzel işler yapılmış" diyen Bakan Zeybekci, "Denizli merkezde ne varsa en ücra mahallede de o olacak dedik. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, tenis kortu dahil spor kompleksi yatırımından söz etti. Yatırımlarımız var ve olmaya da devam edecek. Çünkü biz, milletimize hizmet etmeyi ibadet bildik. Bir insana verilebilecek en onurlu görev ve makam olarak gördükMiletimize hizmet etmeyi başamızın tacı bildik" diye konuştu. Bakan Zeybekci daha sonra şunları söyledi: "Şehir merkezinde yapıyoruz ücra köşelere ne gerek var' demedik. Büyükşehir daha büyük ve kalıcı alanlarda hizmet ediyor, ilçe belediyeleri de bu güzel hizmetleri yapmak için birbiriyle yarışıyor. Eğer dertliyseniz sevdalıysanız bu hizmetleri yaparsınız. Dertli, sevdalı kardeşleriniz burada merak etmeyin. Onlar hizmetlerin güzelini sizlerin ayağınıza getirmek için gayret göstermeye devam edecek. Çok şükür bu yolların gerçekleştiğine şahit olmak bizleri sevindiriyor." 


"Gözler kıymetli" 


Pamukkale Belediye Başkanı Gürlesin, Gözler Mahallesi'nin gözde olduğunu belirterek, merkeze 50 km mesafede olmasına rağmen her türlü hizmeti götürmeye kararlı olduklarını söyledi. Gürlesin, "Gözler'e sıcak asfaltı, kaldırımıyla, orta refüjü ve peyzajıyla çok güzel bir bulvar yaptık. 1 milyon 550 bin liralık modern bulvar yatırımımızla Gözler'in çehresini değiştirdik" dedi.


Yeni Asır


Geri Dön