18 / 07 / 2024

Denizli Uzunpınar Kapalı Pazar Yeri açıldı mı

Denizli Uzunpınar Kapalı Pazar Yeri açıldı mı

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, ülkeye, bölgeye ve Denizli’ye muhteşem yatırımlar yapıldığını, bütün engellemelere rağmen kesintiye uğramadan yatırımlara devam edileceğini söyledi.

Uzunpınar Girişimcilik İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Uzunpınar Girişimcilik İnşaat Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Uzunpınar tarafından kuruldu.

Denizli'de taksitle imarlı arsa satılacak! İhalesi 28 Eylül'de!

Denizli Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Gökpınar Milli Emlak Müdürlüğü, Denizli Honaz'da yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsalar sanayi tesis alanı imarlı olarak belirtildi.

Denizli'de yüzde 20 indirim fırsatıyla satılık 14 arsa! 63 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Denizli Çınar ve Gökpınar Milli Emlak Müdürlükleri, Denizli ili, Merkezefendi, Pamukkale ve Honaz ilçelerinde yer alan 14 gayrimenkulü 63 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuyor...

Denizli Milli Emlak'tan yüzde 20 indirim ve taksit fırsatıyla satılık 4 arsa! 4 milyon TL'den başlayan fiyatlarla...

Denizli Çınar Milli Emlak Müdürlüğü, Denizli ili, Merkezefendi ilçesi, Saruhan Mahallesi'nde yer alan 4 arsayı 4 milyon TL'den başlayan fiyatlarla, yüzde 20 indirim ve taksit imkanıyla satıyor...

Aydın-Denizli Otoyolu ihalesi 26 Mart'ta!

Aydın-Denizli Otoyolu Projesi Yap-İşlet-Devret (YİD) modeli kapsamında tüm istekliler arasında kapalı teklif alma usulü ile 26 Mart 2019 tarihinde saat 10:30'da yapılacak. 

Denizli'de 1.3 milyarlık 275 yatırım hizmete açılacak!

Denizli'de 15 Temmuz Delikliçınar Meydanı'ndaki toplu açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 1 milyar 349 milyon lira olan 275 kalem eseri hizmete açacaklarını söyledi.

Denizli PAÜ Hastanesi'nde yıkıma başlandı!

Denizli'nin Merkezefendi ilçesi Saraylar Mahallesi Doktorlar Caddesi'nde birkaç yıldır kapalı olan PAÜ Hastanesi'nin binasında yıkım çalışmaları başladı.

Kırşehir Akpınar’da 141 konutun kurası çekildi!

TOKİ tarafından Kırşehir’in Akpınar İlçesi’nde inşa edilen 141 konutun kurası 14 Eylül Cuma günü Akpınar Kapalı Spor Salonu’nda noter huzurunda çekildi..

Denizli Çivril Spor Kompleksi açıldı!

Denizli Büyükşehir Belediyesinin kent merkezi ve 4 ilçede inşa ettiği 7 kapalı yüzme havuzundan biri olan Çivril Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi hizmete açıldı.

Denizli Tavas Spor Kompleksi hizmete açıldı!

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Tavas Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi hizmete açıldı. Açılışta, geleceğin sporcularının bu tesislerde yetişeceği belirtildi. 

Denizli Büyükşehir'den Tavas'a dev spor kompleksi!

Denizli Büyükşehir Belediyesinin kent merkezi ve 4 ilçede hayata geçirdiği 7 kapalı yüzme havuzu ve spor kompleksinden biri olan Tavas Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi'nin inşaatını tamamlandı. 

Denizli Sosyal Yaşam ve Kültür Merkezi açılıyor!

Denizli Büyükşehir Belediyesinin bir süre önce inşaatlarını tamamladığı Denizli Büyükşehir Belediyesi Sosyal Yaşam ve Kültür Merkezi, Acıpayam Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi ile Çivril Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi'ni hizmete açıyor.

Denizli Anafartalar-Dokuzkavaklar Spor Kompleksi tamamlandı!

Denizli Büyükşehir Belediyesinin kent merkezi ve 4 ilçede yapımına devam ettiği 7 kapalı yüzme havuzundan birisi olan Anafartalar-Dokuzkavaklar Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi'nin inşaatı tamamlandı.

Denizli Uzunpınar Kapalı Pazar Yeri açıldı mı Haberi

Denizli Uzunpınar Kapalı Pazar Yeri açıldı mı

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, önceki gün Denizli'de Pamukkale İlçe Belediyesi'nin Gözler Mahallesi'nde 1 milyon 550 bin TL tutarındaki 21 metre genişliğinde 2,5 kilometre uzunluğunda bulvar düzenlemesinin ardından Uzunpınar Mahallesinde, 450 bin TL'ye mal olan bin 250 metrekare alana sahip tam donanımlı kapalı pazaryerini açtı. 


Millete hizmet, ibadet 


Bakan Zeybekci, Denizli Valisi Şükrü Kocatepe, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, AK Parti Milletvekili adayları Şahin Tin, Sema Ramazanoğlu ve Murat Bekir Ege'nin katıldığı törenlerde hizmeti geçen herkese teşekkür etti. "Yolda gelirken baktım da, muhteşem güzel işler yapılmış" diyen Bakan Zeybekci, "Denizli merkezde ne varsa en ücra mahallede de o olacak dedik. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, tenis kortu dahil spor kompleksi yatırımından söz...