29 / 04 / 2024

Denizli Çivril Spor Kompleksi açıldı!

Denizli Çivril Spor Kompleksi açıldı!

Denizli Büyükşehir Belediyesinin kent merkezi ve 4 ilçede inşa ettiği 7 kapalı yüzme havuzundan biri olan Çivril Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi hizmete açıldı.



Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın kent merkezi ile 4 ilçede inşa ettiği 7 kapalı yüzme havuzu ve spor komplesinden biri olan Çivril Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi hizmete açıldı. Denizli Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, kısa süre önce açılışı yapılan tesiste Denizli Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından ücretsiz yüzme kursları başlatıldı. Denizli Çivril Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi'nin Çivril ile birlikte Çal, Baklan ve Bekilli'ye hizmet vereceği kaydedilirken, tesis 3835 metrekare kapalı alana kuruldu. Bodrum ve zemin kattan oluşan tesiste yarı olimpik yüzme havuzu ve eğitim havuzu olmak üzere iki adet yüzme havuzu mevcut. Farklı spor kurslarının da verileceği 2 adet spor salonu bulunan tesiste, 2 adet antrenör odası, kafeterya, doktor odası, soyunma odaları bulunuyor.

Çivril'e çok yakıştı

“Denizli merkezde ne varsa ilçelerde de o olacak" diye konuşan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 3'ü kent merkezi 4'ü ilçelerde olmak üzere yapmayı söz verdikleri 7 yüzme havuzunu tamamladıklarını belirterek, bugün Denizli merkezde bulunan kapalı yüzme havuzunun aynısının Çivril ilçesinde de olduğunu söyledi. Kapalı yüzme havuzuna yoğun ilgi olduğunu belirten Başkan Osman Zolan, şunları kaydetti: "Tesisimiz Çivrilimize çok yakıştı. Burası Çivril ilçemiz ile birlikte Çal, Baklan ve Bekilli ilçemizdeki vatandaşlarımıza da hizmet verecek inşallah. Başta çocuklarımız olmak üzere gençlerimiz, hanım kardeşlerimiz burada vereceğimiz ücretsiz kurslarımızla yüzme öğrenecek. Vatandaşlarımız güle güle kullansınlar, hayırlı uğurlu olsun."  dedi.
 


Geri Dön