29 / 04 / 2024

Denizli Tavas Spor Kompleksi hizmete açıldı!

Denizli Tavas Spor Kompleksi hizmete açıldı!

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Tavas Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi hizmete açıldı. Açılışta, geleceğin sporcularının bu tesislerde yetişeceği belirtildi. 



Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın kent merkezi ve Tavas, Acıpayam, Çivril ve Honaz olmak üzere 4 ilçede hayata geçirdiği 7 kapalı yüzme havuzu ve spor komplesi projesine hızla devam ediyor.

Proje kapsamında inşa edilen Tavas Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi hizmete açıldı. Toplam 13 bin 720 metrekare alanına sahip Tavas Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi'nde 1 adet yarı olimpik yüzme havuzu, 1 adet eğitim havuzu yer alıyor.

Denizli Belediyesi'nde yer alan habere göre, tesiste 2 adet çok amaçlı salon, kafeterya, idari alan, 2 antrenör odası, doktor odası, 2 adet soyunma odası ve izleyici tribünü bulunuyor. Vatandaşlar dev komplekse yoğun ilgi gösterdi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Sağlıklı nesillerin yetişebilmesi ve her yaştan vatandaşımızın spor yapabilmesi için tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz. 7'den 70'e tüm vatandaşlarımız burada spor yapacak, sevdikleri ile birlikte çok güzel vakit geçirecek" dedi. Geleceğin sporcularının bu spor tesislerinde yetişeceğini, bunun yanında çocukların ve gençlerin tehlikeli sular yerine eğitimcilerin eşliğinde modern tesislerde yüzme öğreneceğine dikkati çeken Başkan Osman Zolan, "Çocuklarımıza ve gençlerimize bu şekilde imkan verirsek eminim sevdikleri spor alanlarında çok başarılı olacaklardır. Yeteneği keşfedilen çocuklarımız geleceğin şampiyonları olacaktır. Denizlimize ve Tavasımıza hayırlı uğurlu olsun" açıklamasında bulundu.


Geri Dön