15 / 05 / 2024

Tavas Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi

Tavas Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Tavas Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi hizmete açıldı. Açılışta, geleceğin sporcularının bu tesislerde yetişeceği belirtildi. 

İzmir Bornova Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu'nun temeli atıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Bornova ilçesinde yapılacak ve 14 milyon TL'ye mal olacak yüzme havuzunun temelini ilçe belediye başkanları ile beraber attı.

İzmir Bornova Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu'nun temeli atılıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bornova'daki Buz Sporları Salonu'nun hemen yanında yarı olimpik kapalı yüzme havuzunun temelini atıyor.

Sultangazi Kapalı Yüzme Havuzu hizmete açıldı!

İstanbulluların spor yapabilmeleri için kentin dört bir yanına yeni tesis ve sportif alanlar inşa eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Sultangazi Kapalı Yüzme Havuzu'nu hizmete açtı.

Sakarya'ya yeni yüzme havuzları inşa edilecek!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Taraklı’dan Kocaali’ye Büyükşehir Belediyesi’nin elinin değmediği hiç bir ilçemiz yok. Nesillerinin sağlıklı gelişimi için spor yatırımlarını önemsiyoruz. İlçelerimize kapalı yüzme havuzu kazandıracağız. Yenikent ve Akyazı için hazırladığımız yüzme

Denizli Tavas Spor Kompleksi hizmete açıldı!

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Tavas Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi hizmete açıldı. Açılışta, geleceğin sporcularının bu tesislerde yetişeceği belirtildi. 

Denizli Büyükşehir'den Tavas'a dev spor kompleksi!

Denizli Büyükşehir Belediyesinin kent merkezi ve 4 ilçede hayata geçirdiği 7 kapalı yüzme havuzu ve spor kompleksinden biri olan Tavas Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi'nin inşaatını tamamlandı. 

İzmir'e 10 milyon TL'lik yüzme havuzu!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bornova'daki Buz Sporları Salonu'nun hemen yanına hayata geçireceği yarı olimpik kapalı yüzme havuzu için ihale sürecini tamamladı.

Kandıra Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nun temeli atıldı!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, , her ilçeye kapalı yüzme havuzu projesi kazandırma kapsamında Kandıra Yarı Olimpik Yüzme Havuzunun temelini attı.

Denizli İncilipınar Kapalı Yüzme Havuzu açılıyor!

Denizli Büyükşehir Belediyesinin 7 kapalı yüzme havuzu projesinden biri olan İncilipınar Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi yarın açılıyor.

Denizli Karahasanlı Kapalı Yüzme Havuzu'nda sona gelindi!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Karahasanlı Kapalı Yüzme Havuzu'nun inşaatında bulundu. Yüzme havuzunda sona gelindi.

Çayırova Yarı Olimpik Yüzme Havuzu tamamlanıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı'nın hayata geçirdiği Çayırova Yarı Olimpik Yüzme Havuzu şekilleniyor

Denizli Honaz Yüzme Havuzu'nun temeli atıldı!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın vizyon projeleri arasında yer alan Honaz Kapalı Yüzme Havuzu'nun inşaatı başladı.

Yüreğir PTT Evleri Mahallesi'ne 2. semt pazarı inşa edildi!

Adana Yüreğir PTT Evleri Mahallesi'nde 2. kapalı semt pazarı inşa edildi. Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, PTT Evleri Mahallesi'ne içerisinde kapalı yüzme havuzu olan spor tesisi müjdesini vererek açılışı yaptı.

Tavas Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi Haberi

Tavas Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın kent merkezi ve Tavas, Acıpayam, Çivril ve Honaz olmak üzere 4 ilçede hayata geçirdiği 7 kapalı yüzme havuzu ve spor komplesi projesine hızla devam ediyor.

Proje kapsamında inşa edilen Tavas Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi hizmete açıldı. Toplam 13 bin 720 metrekare alanına sahip Tavas Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi'nde 1 adet yarı olimpik yüzme havuzu, 1 adet eğitim havuzu yer alıyor.

Denizli Belediyesi'nde yer alan habere göre, tesiste 2 adet çok amaçlı salon, kafeterya, idari alan, 2 antrenör odası, doktor odası, 2 adet soyunma odası ve izleyici tribünü bulunuyor. Vatandaşlar dev komplekse yoğun ilgi gösterdi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Sağlıklı nesillerin yetişebilmesi ve her yaştan vatandaşımızın spor yapabilmesi için tüm imkanlarımızı...