02 / 05 / 2024

Denizli'de 6 mahallenin altyapısı yenileniyor!

Denizli'de 6 mahallenin altyapısı yenileniyor!

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından Denizli'nin Fatih, Cumhuriyet, Deliktaş, İncilipınar, Mehmetçik ve Siteler mahallelerinde Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin de katıldığı törenle başlatılan altyapı çalışmaları devam ediyor.




Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından Fatih, Cumhuriyet, Deliktaş, İncilipınar, Mehmetçik ve Siteler mahallelerinde Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin de katıldığı törenle başlatılan altyapı çalışmaları devam ediyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "İnsanımızın daha kaliteli ve sağlıklı yaşaması için gece gündüz çalışmayı sürdüreceğiz" dedi. Zolan'a incelemeleri sırasında DESKİ Genel Müdürü Mahmud Güngör de eşlik etti.

Çalışmalar kapsamında mahallelere 201 kilometre içme suyu ve 165 kilometre de kanalizasyon, 38 kilometre yağmur suyu hattı döşenecek. Uzun yıllardan beri bölgenin ihtiyacı olan altyapı projesinin temelinin Şubat ayında atıldığını hatırlatan Başkan Zolan, şunları söyledi: "Bölgedeki çalışmalarımız hızla sürüyor. İçme suyu ve kanalizasyon hatları baştan aşağı tamamen değişiyor, bölgede bir santimetre bile eski hat kalmayacak. Ayrıca burada oturan vatandaşlarımız yağmur suyu hatları ile tanışacak" dedi.



Yeni Asır




Geri Dön