02 / 05 / 2024

Denizli'nin altyapısı yenileniyor!

Denizli'nin altyapısı yenileniyor!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, projeyle bölgeye toplamda 201 kilometre içme suyu, 165 kilometre kanalizasyon ve 38 kilometre de yağmur suyu hattının döşeneceğini söyledi.




Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin Fatih, Cumhuriyet, Deliktaş, İncilipınar, Mehmetçik ve Siteler mahallelerinde başladığı altyapı atağı sürüyor. Çalışma kapsamındaki altı mahallede 15 ekibin yağmur suyu ve kanalizasyon hatlarını döşeme işi yaptığını, proje başlangıcından bugüne kadar yaklaşık 18 bin metre kanalizasyon ve 6 bin 500 metre yağmur suyu hattının döşendiğini belirten Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, projeyle bölgeye toplamda 201 kilometre içme suyu, 165 kilometre kanalizasyon ve 38 kilometre de yağmur suyu hattının döşeneceğini söyledi. Mahallerde devam eden altyapı çalışmasının temelinin dört ay önce atıldığını ifade eden Zolan, "Bölgedeki içme suyu ve kanalizasyon hatlarımız baştan aşağı, tamamen değişiyor. Eski hatlarımız ortadan kalkacak. Ayrıca burada yaşayan kardeşlerimiz yağmur suyu hatlarıyla da tanışacak" dedi.

Denizli'de yazdıkları hizmet destanlarının hız kesmeden devam ettiğini anlatan Zolan, şunları söyledi: "Bugüne kadar verdiğimiz tüm sözleri yerine getirmenin haklı gururunu yaşıyoruz. İnsanımızın daha kaliteli, sağlıklı ve rahat yaşaması için gece gündüz çalışmaya devam ediyoruz. İnşallah yarınımız bugünden daha da iyi olacak, bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Yeter ki birliğimiz ve huzurumuz olsun, istikrarımız sürsün. İnşallah bu yolda biz de gece gündüz çalışacağız."




Yeni Asır


Geri Dön