28 / 04 / 2024

Manisa Demirci'nin altyapısı yenileniyor!

Manisa Demirci'nin altyapısı yenileniyor!

İl genelinde mahallelerin uzun yıllar önce yapılmış altyapılarını yenileme çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren MASKİ Genel Müdürlüğü, Demirci’nin Yeşildere Mahallesi’ndeki kanalizasyon çalışmalarına start verdi.




İl genelinde mahallelerin uzun yıllar önce yapılmış altyapılarını yenileme çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren MASKİ Genel Müdürlüğü, Demirci’nin Yeşildere Mahallesi’ndeki kanalizasyon çalışmalarına start verdi. Mahalleleri kaliteli ve çağın gereklerine uygun altyapı sistemlerine kavuşturacak MASKİ, Yeşildere mahallesinin 5 bin metrelik kanalizasyon hattını yeniliyor. Çalışmaların tamamlanması ile birlikte Yeşildere mahallesinde ikamet eden vatandaşlar uzun yıllar yaşadıkları problemlerden kurtulacaklar. MASKİ, ayrıca mahallenin içme suyu hattını da yeniliyor. 16 bin 480 metrelik hattın 6 bin metrelik bölümü MASKİ ekiplerince tamamlandı. Büyükşehir Belediyesi Demirci Koordinatörü Kazım Aysan da yeni başlayan kanalizasyon hattı çalışmalarını yerinde takip etti.

İlçelere modern altyapı sistemi

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erdal Nohutçu, “Geliştirdiğimiz projelerimizle 17 ilçemizdeki altyapı sistemlerine neşter vuruyoruz. Manisa’nın dört bir yanında yoğun tempoyla sürdürdüğümüz çalışmalarımızda her geçen gün ilerleme kaydediyoruz. Demirci ilçemizde de toplam 65 kilometrelik içme suyu ve kanalizasyon hattını tamamen yeniliyoruz. Çalışmalarımız tamamlanınca mahallelerimiz modern altyapı ağına kavuşacak ve yıllardır çektikleri sıkıntılar son bulacak. MASKİ Genel Müdürlüğümüz, mevcut sistemleri iyileştirme çalışmalarını sürdürecek” dedi.


Manisa Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön