11 / 05 / 2024

demirci altyapı

demirci altyapı

İl genelinde mahallelerin uzun yıllar önce yapılmış altyapılarını yenileme çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren MASKİ Genel Müdürlüğü, Demirci’nin Yeşildere Mahallesi’ndeki kanalizasyon çalışmalarına start verdi.

Manisa'ya 184 milyon liralık altyapı yatırımı! 

Manisa'nın Selendi, Demirci ve Sarıgöl ilçelerine altyapı ve atıksu arıtma tesisleri için 184 milyon liralık yatırım yapılacak. 

Manisa Demirci sağlıklı altyapıya kavuşuyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Demirci’nin Çataloluk Mahallesi’nin içme suyu şebekesini yenilemesinin ardından, mahalleye 5 bin 700 metre uzunluğunda sağlıklı kanalizasyon altyapısı kurmak için de çalışmalarına başladı.

Manisa İmrenler'in 40 yıllık altyapı sorunu tarih oldu!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, 17 ilçede yürüttüğü altyapı işlemleri kapsamında, Demirci’ye bağlı İmrenler Mahallesi’nin 40 yıllık sorunlu kanalizasyon ve içme suyu hattını yenileme çalışmalarına başladı.

Manisa'nın 5 mahallesine yeni altyapı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Demirci ilçesine bağlı 5 mahallede ek kanalizasyon hattı döşeme çalışması yaparak, mahallelerin yaşadığı altyapı sorunlarına kalıcı çözüm getirdi.

Manisa Yeşildere’nin altyapısı adım adım tamamlanıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Demirci Yeşildere Mahallesi’nde gerçekleştirdiği içme suyu ve kanalizasyon çalışmalarıyla mahalleyi sağlıklı altyapıya kavuşturuyor.

Manisa Demirci'nin altyapısı yenileniyor!

İl genelinde mahallelerin uzun yıllar önce yapılmış altyapılarını yenileme çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren MASKİ Genel Müdürlüğü, Demirci’nin Yeşildere Mahallesi’ndeki kanalizasyon çalışmalarına start verdi.

Dilovası Çerkeşli'ye altyapı yatırımı!

Çerkeşli ve Demirci Mahalleleri’nde mevcut içmesuyu ve kanalizasyon altyapısı artan nüfus ile birlikte yetersiz kalıyordu. İki mahallenin mevcut altyapısını yenilemek için proje hazırlayan İSU Genel Müdürlüğü, inşaat çalışmalarına başladı.

Kocaeli Dilovası'nın altyapısı yenileniyor!

Kocaeli Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSU) Genel Müdürlüğü, Dilovası ilçesine bağlı Çerkeşli ve Demirci Mahalleleri’ni sağlıklı içmesuyu ve kanalizasyon altyapısına kavuşturmak için hazırladığı projeye başladı.

Manisa Demirci'de TOKİ 255 adet konut yaptıracak!

Manisa İli Demirci İlçesi 255 Adet Konut, 1 Adet Büfe ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek...

BUSKİ Bursa'da altyapı projesine start verdi!

Bursa Büyükşehir Belediyesinin 'Yaşanabilir Bursa' hedefi doğrultusunda altyapı çalışmalarına hız veren BUSKİ Genel Müdürlüğü, bir büyük projenin daha startını verdi. Proje, 2 yıl sonra hizmete başlayacak...

Altyapı yatırımları sınır değer katsayıları yayınlandı!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğünden Resmi Gazete'de verilen ilana göre Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü tarafından yapılacak yapım işleri ihalelerindeki sınır değer katsayısı yayınlandı...

Altyapı projeleri 4 Aralık'ta masaya yatırılacak!

Türkiye'nin, 2023 hedeflerinin altyapısını oluşturmak amacıyla öngördüğü toplam büyüklüğü 250 milyar doları bulan altyapı projeleri ve finansman modelleri 4 Aralık 2013 tarihinde İstanbul'da düzenlenen konferansta masaya yatırılacak...

Aşkabat'ın altyapı işlerini NATA Holding üstlendi!

Aşkabat'ın trafik sorununa çözüm olacak altyapı çalışmalarını Türk şirketlerinden NATA Holding üstlendi. Proje kapsamında Aşkabat'ta trafik yoğunluğunun yaşandığı kavşaklarda 18 adet köprülü kavşak, 54 adet yaya alt ve üst geçidi yapılacak.

demirci altyapı Haberi

demirci altyapı


İl genelinde mahallelerin uzun yıllar önce yapılmış altyapılarını yenileme çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren MASKİ Genel Müdürlüğü, Demirci’nin Yeşildere Mahallesi’ndeki kanalizasyon çalışmalarına start verdi. Mahalleleri kaliteli ve çağın gereklerine uygun altyapı sistemlerine kavuşturacak MASKİ, Yeşildere mahallesinin 5 bin metrelik kanalizasyon hattını yeniliyor. Çalışmaların tamamlanması ile birlikte Yeşildere mahallesinde ikamet eden vatandaşlar uzun yıllar yaşadıkları problemlerden kurtulacaklar. MASKİ, ayrıca mahallenin içme suyu hattını da yeniliyor. 16 bin 480 metrelik hattın 6 bin metrelik bölümü MASKİ ekiplerince tamamlandı. Büyükşehir Belediyesi Demirci Koordinatörü Kazım Aysan da yeni başlayan kanalizasyon hattı çalışmalarını yerinde takip etti.

İlçelere modern altyapı sistemi

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erdal Nohutçu, “Geliştirdiğimiz projelerimizle 17 ilçemizdeki altyapı sistemlerine neşter vuruyoruz. Manisa’nın dört bir yanında yoğun tempoyla sürdürdüğümüz çalışmalarımızda her geçen gün ilerleme kaydediyoruz....