27 / 04 / 2024

Manisa'nın altyapısı yenileniyor!

Manisa'nın altyapısı yenileniyor!

Manisa’nın altyapı sistemini oluşturmak için önemli adımlar attıklarını belirten MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, “Kurum olarak il genelinde altyapıyı (içme suyu ve kanalizasyon) kalkındıracak adımları atmaya başladık" dedi




Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Yakup Koç, Vali Yardımcısı Ufuk Seçilmiş ve Çevre Şehircilik İl Müdürü Mustafa Yılmaz’ı makamında konuk etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Koç, Manisa’ya hizmet etmek için tüm kurumlar ile fikir alışverişinde olacaklarını belirtti.

MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, Vali Yardımcısı Ufuk Seçilmiş ve Çevre Şehircilik İl Müdürü Mustafa Yılmaz’ı makamında ağırladı. Vali Yardımcısı Ufuk Seçilmiş ile Çevre Şehircilik İl Müdürü Mustafa Yılmaz’a MASKİ’nin çalışmaları hakkında bilgi veren Koç, Manisa ve 17 ilçesinde mevcut olup işletmeye alma çalışmaları devam eden,  projesi olup yapımı planlanan veya hiçbir yatırımı olmayıp projesi planlanan atık su arıtma tesisleri ile ilgili konularda yapılan çalışmaları aktardı.


Önemli Adımlar Atıyoruz

 Manisa’nın altyapı sistemini oluşturmak için önemli adımlar attıklarını belirten MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, “Kurum olarak il genelinde altyapıyı (içme suyu ve kanalizasyon) kalkındıracak adımları atmaya başladık. Manisa’da önemli yatırımları hayata geçireceğiz. Su ve kanalizasyon hizmetleri, hayatımızın sağlıklı bir şekilde devam etmesi açısından önemli. Öncelikle Atık Su Arıtma tesislerinin yapımlarını planlayarak işletmeye alabilmek, dolayısıyla Manisa ile ilçelerinde insan sağlığını ve çevreyi tehdit edecek unsurları ortadan kaldırmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Bu süreçte Manisa’ya hizmet etmek için tüm kurumlar ile fikir alışverişi içerisinde olacağız. Manisa’nın gelişimine katkıda bulunmaktan mutluluk duyacağız. Ziyaretiniz için sizlere teşekkür ediyorum” dedi. Ziyaretin kendileri için de çok olumlu geçtiğini belirten Vali Yardımcısı Ufuk Seçilmiş ve Çevre Şehircilik İl Müdürü Mustafa Yılmaz, MASKİ Genel Müdürlüğü’ne çalışmalarında başarılar diledi.


Manisa Büyükşehir Belediyesi




Geri Dön