06 / 05 / 2024

Denizli’yi Pamukkale ve Karahayıt uçuracak!

Denizli’yi Pamukkale ve Karahayıt uçuracak!

Termal Sağlıkta Marka Kent Pamukkale-Karahayıt Projesi Pazarlama Stratejisi Çalıştayı tamamlandı. Denizli'de turizm sektörünün büyüyeceğini belirten Başkan Osman Zolan, Pamukkale ve Karahayıt'ı kentin lokomotifi yapacaklarını söyledi




Termal Sağlıkta Marka Kent Pamukkale-Karahayıt Projesi Pazarlama Stratejisi Çalıştayı tamamlandı. Denizli'de turizm sektörünün büyüyeceğini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale ve Karahayıt'ı kentin lokomotifi yapacaklarını söyledi


Pamukkale Belediyesi tarafından düzenlenen "Termal Sağlıkta Marka Kent Pamukkale-Karahayıt Projesi Pazarlama Stratejisi Çalıştayı" sona erdi. Karahayıt Doğa Termal Otel'de düzenlenen çalıştaya, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Kaymakam Veysel Beyru, turizm sektörü temsilcileri, Kültür ve Tabiat Varlıkları Koruma Kurulu yetkilileriyle çok sayıda sivil toplum örgütü temsilcisi katıldı.


Hak ettiğini alacak

Pamukkale ve Karahayıt'ın yıllardır hak ettiğini alamadığını ifade eden Başkan Gürlesin, "Bu bölgenin önümüzdeki dönemde elbirliğiyle hak ettiğini aldığını göstermek istiyoruz. Bu çalıştayda ortak aklı kullandık. Pazarlama stratejilerinin belirlenmesini sağladık. Özel bir kitapçık hazırladık. Sloganımızı 'tarihten gelen termal sağlık' olarak belirledik. Bunun yanında iki farklı dilde internet sitesi ve tanıtım broşürleri hazırladık. İki farklı dilde tanıtım filmi hazırladık" dedi.


İmkanlar kıttı

Denizli'nin büyükşehir olmadan önce bölgede Pamukkale ve Karahayıt belediyelerinin hizmet verdiğini, ancak kısıtlı belediye imkanları nedeniyle beklenilen hizmetin verilemediğini ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise bölgenin vizyonunun bir türlü gelişmediğini kaydetti. Pamukkale ve Karahayıt'ın Denizli'nin kalbi olduğunu dile getiren Zolan, "Burası turizm anlamında lokomotiflik yapabilecek, dünyada eşi benzeri olmayan Allah'ın bir lütfu zenginliktir" diye konuştu. Denizli'de turizm sektörünün hızla büyüyeceğine dikkat çeken Zolan, "Kentimizde turizm potansiyelini biliyoruz. Büyükşehirle birlikte Karahayıt ve Pamukkalemiz hizmet edebileceğimiz bir yer haline geldi. Daha büyük bütçelerle kısa, orta ve uzun vadeli hedeflerle dünyaya sunalım noktasında başlangıcı 30 Mart sonrası yapıldı. Önümüzdeki günlerde iyi ki büyükşehir olmuşuz, iyi ki Pamukkale-Karahayıt büyükşehir ve ilçe belediyemiz sınırları içine girmiş diyeceğiz" açıklamasını yaptı. Pamukkale Kaymakamı Veysel Beyru da, bölgenin büyükşehirle birlikte çok büyük bir fırsat yakaladığını söyledi.



"İyi ki Denizli Büyükşehir oldu"

Denizli'nin potansiyelini bildiklerini ifade eden Başkan Osman Zolan, "Turizm sektörü hızla büyüyecek. Büyükşehirle birlikte Karahayıt ve Pamukkale hizmet edebileceğimiz bir yer haline geldi. Önümüzdeki günlerde iyi ki büyükşehir olmuşuz, iyi ki Pamukkale-Karahayıt büyükşehir ve ilçe belediyemiz sınırları içine girmiş diyeceğiz" açıklamasını yaptı.




Yeni Asır


Geri Dön