16 / 05 / 2024

denizli turizm projeleri

denizli turizm projeleri

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Denizli Şubesi 'nce düzenlenen Turizm Otelcilik ve İnşaat Sektör Kurulu toplantısında Pamukkale ve Karahayıt bölgesinin sorunları ve çözüm önerileri değerlendirildi.

Denizli’yi Pamukkale ve Karahayıt uçuracak!

Termal Sağlıkta Marka Kent Pamukkale-Karahayıt Projesi Pazarlama Stratejisi Çalıştayı tamamlandı. Denizli'de turizm sektörünün büyüyeceğini belirten Başkan Osman Zolan, Pamukkale ve Karahayıt'ı kentin lokomotifi yapacaklarını söyledi

Pamukkale termal sağlık merkezi olacak!

Denizli "termal sağlık" turizminde iddialı. Termal kaynaklarıyla antik çağlardan bu yana şifa kaynağı olan Pamukkale'nin, yatırımlar ve tanınırlığının arttırılmasıyla "termal sağlık merkezi" haline gelmesi hedefleniyor.

Denizli Belediyesi'nin turizm projelerine GEKA desteği!

Denizli Belediyesince hazırlanan "Zeytin Yaylası Turizme Kazandırılıyor" ve "Dünya Mirası Laodikya Uyanıyor" projelerine, Güney Ege Kalkınma Ajansının, Turizm Altyapısı Mali Destek Programı kapsamında hibe kredi desteği sağlandı.

Denizli Kayak Merkezi bu yıl içinde tamamlanıp hizmete açılacak!

Denizli Valisi Abdülkadir Demir ''2013 yılı içerisinde kayak merkezinin yapımını tamamlayıp, aralık ayında inşallah orada kayak yapacağız'' dedi.

İzmir için yeni hızlı tren hamlesi! İzmir-Denizli YHT çalışmasında son dakika gelişmesi!

Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, İzmir'in turizm potansiyelinin artması için İzmir Denizli arasında hızlı tren çalışmasının bir an önce hayata geçirilmesi gerektiğine vurgu yaparak önemli açıklamalarda bulundu.

Pamukkale'de turizm imarlı arsa satılacak!

Denizli İli Pamukkale Belediye Başkanlığı, Denizli Pamukkale'de yer alan turizm tesis alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 6 Eylül 2023 tarihinde yapılacak.

TOKİ Denizli 2023 projeleri tek tek açıklandı! 1.136 konutluk üç yeni projeyi sakın kaçırmayın!

TOKİ Denizli 2023 projeleri tek tek açıklandı... 1.136 konutluk üç yeni projeyi sakın kaçırmayın... İşte TOKİ Denizli 2023 projeleri ile ilgili detaylar...

TOKİ Denizli projeleri için tarihler resmen belli oldu! 1.890 konutluk 6 yeni proje geliyor! Aman kaçırmayın!

TOKİ Denizli projeleri için tarihler resmen belli oldu... 1.890 konutluk 6 yeni proje geliyor... Aman kaçırmayın...

İsra Holding'in AVM ve turizm projeleri bakanlara tanıtıldı!

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği üyesi olan İsra Holding’in alışveriş merkezi ve turizm projelerini tanıttı.

Aydın-Denizli Otoyolu’nun ihalesi yılan hikayesine döndü!​​​​​​​

İzmir-Antalya arasındaki 580 kilometrelik devlet yolunu 440 kilometreye indirerek, iki turizm kentini birbirine bağlayacak otoyolun ikinci etabı olan Aydın-Denizli Otoyolu’nun ihalesinin sürekli ötelenmesi tepkilere neden oldu.

Aydın Denizli Otoyolu ihalesi 3 Temmuz'a ertelendi!

Türkiye’nin iki turizm merkezi İzmir ve Antalya’yı birbirine bağlayacak olan otoyol projesinin 154 kilometrelik Aydın-Denizli Otoyolu etabının ihalesi 3 Temmuz 2020 tarihine ertelendi. 

Aydın-Denizli Otoyolu'nun ihalesi 11 Haziran'da!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Türkiye'nin iki turizm merkezi İzmir ve Antalya'nın arasındaki mesafeyi kısaltacak 163 kilometrelik Aydın-Denizli Otoyolu ayağının ihalesinin 11 Haziran tarihinde gerçekleşeceğini söyledi.

Aydın Denizli Otoyolu ihalesi 11 Haziran'a ertelendi!

Türkiye’nin iki turizm merkezi İzmir ve Antalya’yı birbirine bağlayacak otoyol projesinin 154 kilometrelik Aydın-Denizli Otoyolu etabının ihalesi 11 Haziran tarihinde yapılacak.

Aydın-Denizli Otoyolu projesi 8'nci kez ihaleye çıkıyor!

Türkiye’nin iki turizm merkezi İzmir ve Antalya’yı birbirine bağlayacak otoyol projesinin 154 kilometrelik Aydın-Denizli Otoyolu etabı için 8. kez ihale yapılacak. İhale tarihi 12 Mayıs olarak açıklandı...

Türk Turizminin Mega Projeleri Turizm Yatırımcıları Forumu 2020’de buluşuyor!

Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği 28-29 Ocak 2020'de hayata geçireceği Turizm Yatırımcıları Forumu-TIF 2020, ülke turizmine yön verecek olan mega projeleri bir araya topluyor...

TOKİ Denizli 2020 projeleri!

TOKİ Denizli 2020 başvuruları ne zaman? TOKİ Denizli 2020 başvuru şartları neler? TOKİ Denizli 2020 inşaatı ne zaman? TOKİ 100 bin sosyal konut fiyatı ne kadar? İşte detaylarıyla TOKİ 100 bin sosyal konut Denizli 2020 projesi....

Denizli Babadağ'da 100 ev restore edildi!

Denizli’nin Babadağ ilçesinde, turizm potansiyeli oluşturmak için 100 evin dış cepheleri orijinaline uygun restore edilip, çeşitli renklere boyandı. Rengarenk evler, adeta doğal stüdyo haline döndü.

denizli turizm projeleri Haberi

denizli turizm projeleri


Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Denizli Şubesi'nce düzenlenen Turizm Otelcilik ve İnşaat Sektör Kurulu toplantısında Pamukkale ve Karahayıt bölgesinin sorunları ve çözüm önerileri değerlendirildi. Denizli Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği eski Başkanı ve Colossae Otel Genel Müdürü Şeref Karakan, havaalanı sorunun bir an önce çözüme kavuşturulması gerektiğini belirtti. Karakan, otellerin 1996-1997 yıllarından itibaren Pamukkale'deki travertenlerin olduğu bölgeden Karahayıt'a doğru bir kayma yaşandığını belirterek otel sayısı ve yatak kapasitesinin her geçen gün artmasına rağmen ziyaretçi sayısında düşüş olduğunu dile getirdi. Karakan, "Bölgede konaklama süresinin artırılamamasının en önemli nedenlerinden biri de havalimanının uzak olması ve charter uçaklarına izin verilmemesi. Hava koşulları nedeniyle iniş-kalkış yapılmama riskinden dolayı farklı şehirler tercih ediliyor. Havalimanı konusunda uzun süredir talepler iletiliyor, fakat siyasi iradenin bu konuda...